Neron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tektarında işlem uygulanacaktır nedir ya? Bu forum ne için var? Olay yaratacak konu açmışım gibi. Sanki siyaset yapıyorum biraz aklınızı kullanın ya. Allahın botunu bile kaldıramıyorsanız size yazıklar olsun
Konuya elemanın biri gelip fitneyi atıyor o yorumu değil de konuyu siliyorsunuz, bir de ben siyaset yapyorum oyle mi? Asıl siyasetçinin büyüğü sizsiniz. Seçim var diye bu kadar da saçmalanmaz.
doganouz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda bırakın siyaset yapmayı muhalif bir yazılım konusu bile açsanız banlanıyorsunuz ama lafa gelince özgür ve demokratik bir forum KLSJDFLKJSDKFLJ
Endrown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyuda aynı sebepten kapatıp ban atsalar ne komik olur
İftira atmakta üzerinize yok ve sizler gerçekten laftan anlamazsınız.
üçünüzüde 3 ay banlıyorum.

Muhalif konu açıldığı an banlıyoruz öyle mi?

Birazcık UTANMA var mı sizde? Eğer varsa bu konuyu okuyun; https://www.r10.net/off-topic/365282...-medya-mi.html

Sn. Kılıçtaroğluna laf söyledi diye süresiz uzaklaştırdık kullanıcıyı + olarak o şekilde açılan tüm konularıda silmeye özen gösterdik.

Burası Webmaster Platformu sizin siyaset alanınız felan değil! Gidin sosyal medya hesaplarınızda yapın siyasetinizi. İnsanları birbirine kırdırmayın.

Birde sütten çıkmış ak kaşık gibi yazıyorlar. Neymiş sadece konu açmışlar siyaset yapmamışlar Amacınız bu zaten açtığınız konunun siyasete yönelebileceğinizi bilmiyor musunuz?

Bu kadar basit işte banladık bitti gitti. Bir daha gelip iftira atın 1 yıllık banlayayım. Benim için sorun yok haksızlık yapan kim olursa olsun 1 saniye düşünmeden gerekeni yaparım.
Sizin yalanlarınızla, iftiralarınızla uğraşacak zamanımız yok.
Hayatta en nefret ettiğim şey haksızlık yapılması. Sizde R10'a ve yöneticilerine haksızlık yaptınız..