Merhaba

Yaklaşık 13-15 aydır shopier ile çalışmaktayım bir çok kez sorun yaşamamıza rağmen kötünün iyisi diyerek devam ettik lakin deprem zamanın da ve bayrama 2 gün kala yaptıkları artık raddeyi aştı.
Deprem zamanın da şöyle bir olay gerçekleşti.
X müşteri Şubat sonuna doğru shopier üzerinden itirazda bulundu ' Ben x ürünü almadım ' olarak ' İtiraz şubat sonuna doğru hesap alma tarihi ocak başı ' gerekli tüm kayıtları shopiere yolladık dan 1 hafta sonra shopier den şöyle bir mail aldım XXX numaralı sipariş kişinin 2.ci itirazından sonra x.xxx tutarı banka tarafından otomatik iade yapılmıştır bu tutar hesabınızdan otomatik düşürülmüştür.
Bunun üzerine her ne kadar itiraz edip ulaşmaya çalışsak da ne bir mail ne bir telefonda ilgilenen bulamadık.
Diğer sorun ise Bayrama 2 gün kala sabah 6:30 da Shopier den şöyle bir mail aldım Üyeliğiniz süresiz olarak askıya alınmıştır ve İçerideki XX.XXX Tutara 180 gün boyunca bloke katılmıştır.
Wp yoluyla ulaşmaya çalışıyorum biz ilgilenmiyoruz deyip mail atın diyorlar. Telefonla arıyorum Aynı şeyi söylüyorlar. Mail atıyorum 48 saat sonra ancak cevap veriyorlar lakin cevap yukarıda bahsettiğim şeyin aynısı soruma karşılık herhangi bir cevap yok Aile avukatımız ile arattırdık ve Şu cevabı aldık. ' Şüpheli Ödeme '
Tekrardan ulaşıp tüm satışı yapılan ve alan kişilerin tüm kayıtları belgeleri ibraz ettiğimiz halde blokeyi kaldırmadılar. Şüpheli ödeme sizin sorununuz bunu siz önleyeceksiniz desem de fayda yok ve 3 gün önce ilk konuda anlattığım gibi yine bir X.xxx tutara itiraz ve yine bana sormadan otomatik iade yaptılar.
Hukuki olarak sormadan iade yapmaları kesinlikle suç.
Kısacası Shopier kullananlar çok dikkat etsinler ben yandım siz yanmayın ve bu büyük bir açık !

Zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden çok teşekkür ederim.