Selamlar, uzun zamandır Gmail satışı yapıyorum çok şükür işlerimiz gayet yolunda, düzenli müşterilerim mevcut sadece Gmail üretimi ve satışları yapıyorum şuanlık. Diğer kategorideki işleride yapmayı çok istiyorum ama rekabeti fazla diye girmeye üşeniyorum biraz ve bunu aşamıyorum kaç defa aklıma yattı konu tasarımı yapıp başlamayı düşünüyorum sonra bi yandan bakıyorum satışını yapan bir çok kişi mevcut ve o kategoride rekabet çok fazla, Satışını yapan bi arkadaşımızdan devamlı alım sağlıyorlar konuyu tasarlasam bile tercih edilmem diye düşünüyorum mesela Gmail dışında başlamak istediğim iş kategori örnekleri : Kanva Öğrenci,Öğretmen Hesap satışları, Google Maps yorum hizmeti. Şuan gmail dışında bu 2 Kategorideki işleride yapmak istiyorum ama bi türlü yapmaya başlayamıyorum kendimi her seferinde erteliyorum rekabeti ve satışını yapan bir çok arkadaşımız var tercih edilememe özgüvensizliği mevcut sizce ne yapmalıyım varmı bi öneriniz bu durumu aşmak istiyorum şahsen?

Lütfen belirttiğim kategoride satış yapan arkadaşlar yanlış anlamasın işinize saygım sonsuzdur sadece kendi durumumu belirttim.