AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pek doğru olduğunu düşünmüyorum
wojak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de doğru olduğunu düşünmüyorum ama yardım etmek gibi bir niyetiniz varsa görüntülü arayın derim o da öyle demiş zaten. Ne ise öyle belli olur.
temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burda bu mesajı paylaşmanın doğru olmadığını düşünüyorum
keremyagan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan artık kolay kolay güvenemiyor. Bu mesajı onlarca kişiye atmış olabilirler. Siz aradığınızda daha önce ayarladıkları bir evi gösterecek olabilirler. Tabi inşallah böyledir yani gerçekten yardıma ihtiyaçları yoktur ama eğer tam tersiyse yardım kuruluşları ile iletişime geçmeleri onlar açısından daha iyi olur ya da bizzat o ortamı görerek yardımcı olmanız daha iyi olacaktır.
Selim32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%95 ihtimal yalan
rafygraph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimseye güven kalmadı kimin yardıma ihtiyacı var kimin yok anlayamıyoruz bu güvensizliğe sebebiyet verenler Allahtan bulsun.
Görüntülü de arayabilirsiniz demiş araştırmak lazım kimdir nedir.
EmirTarikAtes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her hafta düzenli olarak gelen mesajlardan birisi
hdytz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Online dilencilik dönemi de başlamış hocam artık, ben gerçek olduğunu düşünmüyorum. İnsan evladı harbiden çocuğunu düşünüyorsa zaten o telefonu satıp karınlarını doyurur ihtiyacını görürdü. O telefona paketi nasıl attı, interneti nereden buldu o da ayrı mesele tabii..
SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir kac yil önce bana böyle bir mesaj gelmisti farkli bir kaynaktan. arabayi erzakla doldurup gitmistim adresini alip, gozumle gordukten sonra teslim etmistim aldıklarımı...

malesef dogru mu degil mi asla bilemezsiniz gozle gormeden
Bilalizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizleri bu güvensizliğe ve acaba doğru mu yoksa para koparmak için mi yazıyor gibi düşüncelere vardıranların Allah belasını versin artık gerçekten ihtiyacı olanlardan bile şüpheleniyoruz
sametemirze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüntülü arayabilirsin demiş. Başka eve gidip canlı görüntü veremeyeceğine göre, görüntüyü gördükten sonra haklı olduğu kanısına varılabilir.
aspnetturkiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkes yardımarını islamın emrettigi gibi ilk önce akrabalarına sonra komsularına yapsa kimse aç kalmaz ...ama herkes 4 duvar arasına çekilmiş dünyadan haberi yok hiçbirşey bilinmiyorsa ile muhtarlıklar dogru kişilere yönlendirir. .bu tip mesajlara cevap bile verilmemeli
Kişiden canlı konum istedim. Para göndermedim. Dedim arkadaşlarımız var yönlendireceğim eve. Konumu paylaştı. Adana Yüreğir miş doğru gibi geldi paylaşınca