Şube Şanlıurfa yazıyor ama ben Urfalı değilim Suruçluyum Suruç ile Urfa arası 35 km ama arasında dünyalar kadar fark var ben bunu Urfalı olarak söylemedim ayrıca söylediğim ile bu yorumunuzu anlamadım kötü birşey demedim böyle pis olaylar çevremde ne olur ne yaptırır yapanları da ölüm ile cezalandırırız
pardon da bi b*k yapamazsin kusura bakma
ayrica sen ya da senin çevren kim cok merak ediyorum? siz kimsiniz de ölüm ile ceza veriyorsun birilerine kafaniza gore, devlet misin polis misin kanun musun? onlar bile veremiyor anayasada yok boyle bir ceza.
burada konudaki durumu savunmuyorum, kimse de baska yere cekmesin ancak rahatsizlik duymak ayri konu, içten ice şiddete meyil etmek ayri konu, ama senin gibi magandalik yapmak bambaska konu
herkes kafasina gore birbirini öldürsün o zaman kaldiralim devleti, hukuku ortadan takilalim kafamiza göre...
böyle birsey istiyorsan sınırın diger tarafina lütfen, orada tam da istedigin gibi bir sistem var. ancak burasi hukuk devleti oyle kafana göre ceza kesemezsin gider yasal olarak hakkini ararsın.
@Report;