DraxLeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok konuşmuşsun fakat boş konuşmuşsun instaweb dediğin yazılım mgp25 ile çalışıyor fakat artık mgp25 free puplic değil aylık 800€ henüz bunu bilmiyorsunuz.

Karşınızdaki insanı tanımadan bir daha yorum yapmadan önce size şu anda Instagram sektörünü kasıp kavuran sistemimi incelemenizi öneririm! KOMİSYONCU ARKADAŞIM!

https://www.r10.net/script-satisi/36...atiliktir.html

Sadece kütüphanesi 20.000₺ ye satılan aylık kiralanan yazılımı nasıl 15k ya kuracaksınız bana açıklar mısınız?

Bu arada anlaşılan satışını yaptığınız sistemin daha altında satış yapabilecek olmam sanırım sizi rahatsız etmiş. Bunu fark ettim ben. Merak etmeyin ama bu sektöre giriş yapmıyorum rekabet etmek gibi bir derdim de yok. 10/15k diyip de 20k/25K ya sattığınız paneli pazarlamanızı engellemem. 10 15 değil de 20 25 olsun. bu kadar korkmayın konuda da belirttiğiniz gibi kurtlar sofrası.

Neyse çok bilen tecrübesi olan, çok bilmiş arkadaşım. Sen panel satışını gönül rahatlığı ile 20 25 e satabilirsin. Bu sektöre ayıracak ne zamanım ne de uğraşacak durumum yok.

Ama dediğim gibi sırf senin yaptığın inat uğruna 15K yı ver sistemi al senin için o zamanı yaratırım ben. Olmaz o fiyatlara dediğin için.

Ya da uzatma boş yapma git satışına devam et bizde insanları sana yönlendirelim.

Bir şeyleri temelden yapmakla başkalarından alıp ekleyerek yapmak maliyetlidir. Üretimini yapmak da ucuzdur emek ister. Nasıl ki sen emeğini 20 25k ya satıyorsun aynı hesap düşün.

Reklam kokan yorumlar da yapma instagramı kasıp kavuran vb. Gibi

Neyse herkes kendi işine baksın 15K sözümde sözdür.