Merhabalar, Günaydın dostlarım bu gün aslında sabah uyandım ve tekrar fakir olmadığımı anladım bunun nasıl farkına mı vardım arkadaşlarımızla cafe gibi ortama gittiğim zaman bile cebimden kendi kahvemi alabiliyorsam bu iş düzenim sayesinde başardım bunları adım adım sizlere açıklayacağım ilk önce asla kimse yatarak zengin olmadı her zaman aklını kullandı bu adımlar sayesinde hayatını düzene sokucaksın.

1. Sürekli dışardan yemek yiyen biriydim
2. Sürekli Clublere gidip şişe açtıran biriydim
3. Sürekli cafelerde takılıp 50 60₺ kahve alan biriydim
4. Gereksiz gördüğüm yiyecek içeceklere para veren biriydim
5. Sigaraya günde 70 80₺ para yatıran biriydim
6. Gereksiz kıyafetler ayakkabılar almaya başladım
7. Sürekli arabayla gezen biriydim
8. Gereksiz yere ödediğim telefon faturaları

Merhaba, ben kimim ben İNSEL LTD dijital dünyanın kalbin de iş koşturan bir bireyim aylık gelirim ortalam maaş askeri ücret ile + yaptığım yazılımlar veya alsatlardan yaptığım gelir bunları takibini yaptığım bir sistem kurdum ilk önce 2 ay önce harcadığım paranın günlük ve banka dökümanlarına gelin beraber bakalım.

Evet şimdi bu paraların devmı var örnekliyorum insan merak ediyor bu paralarla ne yaptım diye kısaca özet geçmek gerekirse sunucu masrafları yemek içmek gezmek vs hava parası olan diyelim peki hayatıı nasıl düzene soktum ?

1 - Dışarıya haftada 1 gün çıktım ve günlük kotamı oldukca düşürdüm
2 - Dışarıdan yeme içmeyi haftada 1 güne düşürdüm ( haftalık hesabıma göre 300 400₺ arası kear )
3 - Düzenli beslenmeye başladım ( +100₺ günlük. )
4 - Gece hayatımı bitirdim ( +800tl )
5 - Düzensiz harcamalara son verdim ( +450 tl fln kear )
6 - Gereksiz kıyafetler almadım ( 1000₺ fln kear)
7 - Araba yerine toplu taşıma kullanmaya başladım ( ayda rahat 1000 1500₺ kear ettirmiştir )
8 - Cafelere günde 60 70₺ kahve parası bırakmayı kaldırdım bunun yerine ofise kahve almaya başladım ( günde 1 kahve aradı 2 tane içtim desem 60₺ den ayda 25-30 kahve içsem 1500 2000₺ kear)
9 - Sigaramı azalttım 1.5 günde 1 paket içmeye başladım ( daha önce günde 2 paket içen biriydim ortalam 70₺ 30 günde 2100₺ şuan ise 1200 1100₺ arası kear )
10 - Gereksiz işleri bıraktım Alsata yöneldim

Totale gelirsek : ayda 5 ila 10k olan masrafımı tüm giderlerim dahil 3 bin tl kadar düşürdüm ve bunlar bana ne mi kazandırdı güzel bir hayat ve yeni iş modellerine atılmayı ASLIN SENİ FAKİR YAPAN ŞEY KENDİN

CEBİN DE 50₺ Mİ VAR KÜCÜMSEME HEPSİNE E-PİN KODU AL SAT
CEBİN DE 50₺ Mİ VAR KANVA HESABI AL SAT
CEBİN DE 50₺ Mİ VAR STEAM KODLARI SAT
CEBİN DE 50₺ Mİ VAR BİR ÜRÜN AL SAT

HER ŞEY SENİN ELİN DE DOSTUM SENİ ZENGİN YAPACAK ŞEY SENİN ELİN DE İLK ÖNCE KENDİNİ YARGILA VE HAYATINI DÜZENE SOK

Esselamü Aleyküm ve Rahmetullah