Homca kızı seviyorum oda beni çok seviyor ben ona kendisinede dedim seni o kabugundan ( ailesinin evinden) bir çıkaramadım bir türlü dedim. Annesine dedim hocam benim kötü bir huyum yok işimde gücümdeyim neyimi beğenmiyorsun dedim cevap veremedi. Sanırım soytarı olsaydım elli kere evlenirdim. Ayrıca Ne kaçması hocam ben pendikde oturuyorken kocaeli gölcükte işe basladım. Ben oralarda yapamam aileme uzak dedi 1 saat servisle gidip geliyorum hergün sırf uzak olmasın üzülmesin diye darıcada ev tuttum.
Moralin için teşekkürler hocam.Bir muhabbet kusum var dostum 8 yasında o yetiyor
Sen sırtına semerini fazla almışsın her şeyi kendine yük etmişsin hocam. Karşında sevdiğini söyleyen ama ne destek olan, nede seni savunan biri varmış. Annesine o soruyu kızın sorup çoktan çözmesi gerekirdi sana varana kadar. Gerçekten seviyor olsa şu an zaten ayrı olmazdınız. Yok ailemden uzaklasamam falan hepsi bir zihniyetin göstergesi zamanında fark edememişsin. Ailesine o denli düşkün birinden her zaman uzak durmuşumdur. Asker olsan doguya görevin çıksa, şark görevin olsa ne olacaktı sen git mi diyecekti? Bence evet 😂 Seni ailesi 5 saat yok sayıp telefonla oynarken kız napıyordu ? Sana sevgisini belli etmekle mi meşguldü 😂 kız seni bırak kendine, ilişkisine saygı göstertecek kadar dik duran biri değilmiş ki. Sen bundan fazlasını hak ediyorsun. Üzülmene değmez bile o kadar diyorum. Geçen 5 yılı geri alamadığjna üzül sadece.
mesajı düzenlemiştim geç kalmışım önceki mesajımda sana bi kaç foto bıraktım