Hocam bitirmekle en iyisini yapmışsın. Bunlarla şimdi böylesin ilerde daha büyük bela olurlar bunlar sana böylesindense bekar kal eve bi kedi al daha iyi. Çalışıyor desen çalışmıyor sana bi sömürücü, yaptığını beğeniyor desen beğenmiyor. Her şeyden şikayetçi, istese bu kadar uzatılmazdı zaten. Ailesi vermiyorsa kaçar gelir ama gelirdi. Belliki çokta istenmiyormuşsun bunuda bil yani. Tabi ben dıştan tamamen anlattıklarına göre konuşuyorum ama 1 ay kala hala yatak odasını yapmadıklarına göre düğünüde sen kendi ailenle yapardın kızla ailesi teşrif etmezdi
Homca kızı seviyorum oda beni çok seviyor ben ona kendisinede dedim seni o kabugundan ( ailesinin evinden) bir çıkaramadım bir türlü dedim. Annesine dedim hocam benim kötü bir huyum yok işimde gücümdeyim neyimi beğenmiyorsun dedim cevap veremedi. Sanırım soytarı olsaydım elli kere evlenirdim. Ayrıca Ne kaçması hocam ben pendikde oturuyorken kocaeli gölcükte işe basladım. Ben oralarda yapamam aileme uzak dedi 1 saat servisle gidip geliyorum hergün sırf uzak olmasın üzülmesin diye darıcada ev tuttum.
Moralin için teşekkürler hocam.Bir muhabbet kusum var dostum 8 yasında o yetiyor
Oy masallah hocam yeni görüdm resimleri çook tatlı.

Ben maalesef görevlere gittiğimden evde bakımı zor olur diye şuanlık düşünemiyorum. Kuş birşekilde tek idare ediyor ama bu yavrucaklara bakamam maalesef çok istiyorum ayrıc.
Bence yaş önemli değil, sonuç olarak evlendiğimiz kişinin ailesiyle evlenmiyoruz kendisiyle evleniyoruz fakat herkesin sana karşı tavır alması (yüzüme bakmadılar kısmı için söylüyorum) değer görmediğin anlamına geliyor. Ucuz yırtmışsın, seneler boyunca mutsuz olacağın bir yuva kurmak yerine hiç kurmamak bence daha iyi.
Şöyle diyim hocam iftara gittik elini öptüm anne nasılsın dedim halıya bakarak "iyi" dedi sadece. Sen nasılsın nasıl gidiyor işlerin falan hiçbirşey demedi 5 saat boyunca. Aile bireyleri evde telefonla uğratı beni yok saydılar afedersin pislik mumelesi gördüm.
Bu arada çok teşekkürler arkadaslar bu saatte böyle moral vermeniz çok iyi geldi çok teşekkür ederim Allah hepinizin gönlüne göre versin.