Hocam , büyüğüm , abim seni hiç tanımıyorum ama cidden durumuna çok üzüldüm. Neler çektiğini senin kadar anlamasam da az çok içime oturdu benim de üzüldüm. Bu durumda bu şekilde olayları düşünerek kendinizi eve kapatmayın yani sosyalleşmeye çalışın derim. Yakınlarınızla dertleşin görüşün sevdiğiniz aktiviteleri yapin hocam böyle kendinizi düşünerek daha çok hırpalayarak kendinize zarar vermekten başka şey yapmazsınız. Bunlar oturup konuşulacak konular belki zamanı vardır. Güzel zamanı yakalarsınız belki ileride biraz daha güzel fırsatlar önünüze çıkar. Bu süreçte dediğim gibi sosyalleşin işinizde dışarıdaki aktivitelerinizde hiçbir şekilde düşünmemeye çalışın bı konuları her şey güzel olacak umuduyla yatın kalkın sabredin hocam kısaca en iyisi sabırdır. Siz sabırlı olun önünüze çok daha güzel fırsatlar çıkacaktır. Bir de olayları onların açısından düşünün belki kızlarına düğün yapmak istiyorlar güzel bir şekilde belki eğlenmek istiyorlar. Siz yine haklısınız borç masraf ama onlar vu şekilde istiyorsa ne diyebilirim ki bilemedim umarım hayat size güzel kapılar açar hocam.