Sen daha 16 yaşında çocuksun, geçenki 23 Nisan'ı sabote etmeye çalışan eleman ban yedikten sonra da üstüne boş boş konu açıp boş boş konuşuyordun. Siyasi fikirlerin, ideolojin ve belirli bir yaş gerekliliğiyle beraber, hayata tam olarak atılmadan, fikirlerini olgunlaştırmadan bu tarz konulara dalıp tarafgir olma bence. Git dersini çalış, seçme ve seçilme hakkını kazandığın yaşa geldiğin zaman bu tarz konulara girersin.
Ben 22 yaşındayım hocam psikoloji okuyorum ideoloji sosyoloji her türlü tartışırım sizle kimine göre doğrudur dedikleri kimine göre yanlıştır bına siz karar veremezsiniz halk çoğunluk karar verir bunun adı da demokrasidir bu karsr vermezse ahlak verir ahlak karar vermezse bilgelik karar verir ayrıca ergenlik yani düşünme çağı 18 yaşında başlamıyor bunu fa belirtmeliyim 18 yaşında ne kadar oy kullanmasa da insanlar daha erken bazıları 12 bazıları 14 16 yaşında düşünmeye başlar sizin karşıt görüsünüz diye insanların fikirlerini yargılayamazsınız. Son olarak bende aynı şekilde o arkadaşın paylaştığı x partisinin bir videosunu paylaştım grup başkanvekilinin saygılar burada tartışma yaratmaya da hakkınız yok.