Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufak mafya

Gelen saldırıyı kendisinin sitesine yönlendir hocam nasıl duruyo bak
Çoluk çocuk hocam Sadece tr ye açtım siteyi bu sefer tr den attı. Tr ip adreslerinin logu mutlaka tutuluyor. Kendisiyle mahkemede hesaplaşacağız
4irlines adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hukuksal olarak hakkınız varsa mutlaka şikayetçi olun kimsenin emeği bu şekilde suistimal edilemez, aynı şekilde sizde benim dostumsunuz. Hayırlı akşamlar dilerim ☺
Kesinlikle arayacağım hocam Hayırlı akşamlar dilerim
Leuqme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş yapamayan bebe bunlar benim ve benimle aynı sektörde olan rakiplerimin whatsapina saldıran bi bebe vardi bahaneside ben reklam acamiyorum sizede iş yaptırmamdı whatsapp sorunlarını vs çözdüm cocuga diyorum gel yardim edeyim sana onada yanaşmıyor
Çoluk çocuk hocam dediğiniz gibi kendi içlerinde bir şey yaşıyorlar ama anlayana aşk olsun
Runaway adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DDoS atıp kendini hacker sanmak da moda oldu. CEH sertifikası sahibiyim ve onlarca deface yapabilecek bilgim var 14-15 yaşlarımdan sonra hiç yapmadım bu tarz şeyler. Önemli olan bilgini iyiliğe kullanabilmektir. Bu tarz durumlar Türk webmasterlarının marka değeri ve uluslararası arenada kötü anılmasına yol açıyor ne yazık ki. Ondan sonra da vay efendim bizi ezikliyorlar, bizi kıskanıyorlar. Hayır arkadaşım! Biz bu tarz işlerle uğraştığımız sürece daha çok böyle muamelelere maruz kalırız.
Kesinlikle katılıyorum hocam Ne gerek var neden yani Sadece bana değil herkese zarar veriyor.