Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafana taktığına değmez.
Bence de hocam Okuyunca sadece güldüm zaten. Cloudflare aşamayınca laf atmak istemiş
WebWizard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinizde veri varsa bana gönderin ben sizin adınıza şikayetçi olacağım ve takip edeceğim. Sizin zamanınız boşa gitmez. Ben ilgilenirim mahkemesi vs.
WebWizard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana yapılsa infaz ederim bu kişiyi. Birinin malına zarar veren görünce çıldırıyorum. Hocama gerekeni yazdım zaten.

Hocam herkes rahatça girsin diye tüm waf lar kapalıydı normalde. İlk defa çekemeyen birisinin böyle bir saldırısına uğradım Hepsini açtım anında eli boşa düştü Çok teşekkür ederim. Aslında dediğiniz gibi peşini bırakmamak gerek. Ben yarın karakola gidip loglarla birlikte ifade vereyim Çok teşekkür ederim

Lynchs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu tarz kişiler hayattan zevk almayan işi gücü millete sataşmak bir kaç yerden gördüğü şeyleri indirip "yok senin bilgilerini bulurum evine polis gönderirim" falan diye takılan ucubeler sadece.
Kesinlikle hocam Bütün gün boş gezen işsiz çocuklar
turgutmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her gün bunun gibi insanlar canlı destekten yazıyor hayatı boyunca hiç bir şeye sahip olmamış ancak böyle laf ederek kendini kandırmayı seviyorlar
Bence de hocam. Bir başarı elde edemeyince başarı elde edenlere saldıran çoluk çocuk