Arkadaşlar bundan 3 yıl önce bursa dünya göz hastanesinde göz derecelerimden dolayı çizdirme kararı aldım özellikle başta bilindik ve özel hastane olması sebebiyle yöneldim iyi hizmet almak ve sonuçta göz insanın herşeyi muayene tanı derken herşeyi doktora sorarak gözlerimi çizdirme kararı aldım. ozaman göz derecelerim 1.75 - 2 idi doktor özellikle göz derecelerimin tekrar yükselmeyeceğini bastıra bastıra söylemleri beni yaptırmada konusunda tetikledi çünkü gözlerim artık uzağı görmüyordu bu sebepten dolayı çizdirme işlemi gerçekleştirdim daha sonra kontroller damlalar derken 3 aylık kontrollerde göz değerlerim 0.25 çıktı doktor bunun normal olduğu artık burda kalcağını söyledi daha sonra kontroller 6 aya çıktı hepsine gittim muayene ücretlerini saymıyorum dünde tesadüfen bi arkadaşım göz ölçümü yapıcak bende peşine takıldım gittim bi kontrol ettireyim bide ne göreyim 0.25 olan göz değerlerim 1.25 dereceye yükselmiş 2 kere girdim dedim makine belki yanlış çıkartabilir 2inci kere aynı sonuç çıktı şimdi ben nasıl bir yol izleyebilirim ödediğim paradan çok tamamen bana anlatılan ve süslenen cümlerlerle kandırılmış hissediyorum