USDT'yi dolar sanmıyoruz, burada attığınız şeyin ne olduğundan haberiniz bile yok. USDT bir stabil coindir, dolara endekslidir %1 oynar maksimum. Ancak hükümetin baskıladığı Türk Lirası kuru ile serbest piyasada değerlenen dolar kuru arasında ciddi bir fark var. Burada onun sayesinde para kazanılıyor.
Kuzenim 1.5 ayda 20K euro kaldirdi USDT arbitraji ile.
Enpara > Wise > Revolut > Binanace > USDT > TRBinance > TRY seklinde
Revolut çok sıkıntı hocam, günlük kullanımda bile çok işlem olunca hesap kapandığına şahit oldum. Ondan ötürü bu tarz bir şey için risk edilmez bence.
https://prnt.sc/Yu7QQF7QkU2S
hocam 150 tl zarar ediliyor bu şekilde birde binance kaçak iş yapıyor sanırım lina yıldırım falan hesabına para at diyo
Burası Binance'de P2P kısmı, ben bundan bahsetmiyordum. Benim konuda örnek olarak verdiğim Binance üzerinden direkt olarak kart ile alım yapmak. Tabi onda da işlem ücretleri ve kur farklarını hesaplamak gerekli.
Banka hesabına giriş çıkışın aniden yükselmesi ve işlem sayısının ciddi şekilde artması, MASAK veya bankanın hizmeti durdurmasına yol açabilir
Kesinlikle, bu işin sıkıntılı kısmı da burası. Şirket hesabı kullanılarak bir nebze risk azaltılabiliyor ancak yine de %100 problemsiz değil. Benim tanıdığım birkaç kişi birden fazla şirket hesapları ile yapıyor.
Arbitrajı keşfetmiş arkadaş. Çok üstelememek lazım.
Arbitrajın ne olduğunu herkes biliyor, önemli olan nerelerde yapacağını bilmek. Ben denk geldiğim ve işime yarayan bir arbitraj fırsatını paylaşmışım. Kripto para borsalarından kar edebilirsiniz demişim. Boş beleş yanıtlar veriyorsunuz sizi sayıyla yolluyorlar sanırım.