yeterli sayıda teklif geldi müsait bir vakit inceleyip uygun olan arkadaşa döneceğim
ilgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler
Ben size üçüncü bir seçenek sundum hocam ne bileyim 1 kereligine para vermek istemiyor olmanızı? Belki 10 tane siteye kurulum yapacaksınız ben de bu yüzden seçtiginiz 1 tane tasarımı WordPress teması olarak kodlayabilirim diye öneride bulundum daha önce aynı temanın 1 görünümünü tema olarak kodladıgım müşterilerim oldu onlar bu işlemi neden yaptırdılar o zaman? Eger 1 kerelik lisanstan kaçmak için yapıyorsanız bu işlemi zaten tema lisans ücretinden fazla tutacagı için temayı satın almanız daha dogru olur zaten bu yüzden de mesajımda dedim ki "bunu bunu yapabilirim ama 60 dolarlık temanın 1 adetlik lisans ücretinden fazla tutacaktır ilgilenirseniz iletişime geçebilirsiniz". İletişime geçmeyebilirdiniz yada bize 1 kerelik lazım hocam o yüzden temanın lisans ücretinden fazlasını ödemek istemiyoruz diyebilirdiniz. Gülünecek bir şey yoktu burada bu alanda iş yapmıyor olmanıza veriyorum. İyi geceler.

artık senin gibilere gülüp geçiyorum ya, uzun uzun laf anlatacak kadar değersiz değil zamanım, zamanım olsa zaten kendim yaparım elemantorde eli hızlı bir adamın 2-3 saatten fazlasını almaz bu iş.
bu işi yapmıyor olmama veryormuş, atom parçalıyor sanki, sen gelirken biz dönüyorduk merak etme