Merhabalar, Wordpress ve genel site bilgim hiç yok sayılır, bir teknoloji genel makale ve haber sitesi açtım domain ve host işlemlerinden sonra,
şu ayarda Teknoloji Haberleri – Güncel Teknoloji ve Bilişim Teknolojileri (ntv.com.tr) sade bir ana sayfa olmasını istiyorum. Ad Astra ücretsiz temasını kullanıyorum ama çok az özellik var, içerikleri ana sayfada yana kaydırarak görebileceğimiz şekle bile getiremedim hepsi ana sayfada alt alta duruyor blog sitesi tarzı.

Şu an 4-5 içerik var, 20-25 seo uyumlu içerik olduğunda Google Adsense'e başvuru yapacaktım ama şu anki hali çok amatör gözüküyor. Ücretli bir tema (eğer ad astra pro ile teknoloji haber makale sitesi yapılabilirse onu tercih ederim), ve rankmath pro'yu almayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde.

bunlar dışında başka ne gerekli? backlink vb. tam hakim değilim o konulara, ama onun için önce sitede 20-25 içerik olması ve google adsense olması mı gerekli?

bir de google adsense onaylandıktan sonra, siteye ziyaretçi çekilebilecek ücretli hizmetler oluyor muydu?

son olarak bir de merak ettiğim, r10'da satılan ücretli tema vb. hizmetleriyle direkt wordpress üzerindeki ücretli temaların farkı ne? yani ad astra pro 50 dolar civarı, r10'da ise 250-300 tl civarı, aralarındaki fark nedir güncelleme vb. mi olmuyor r10'dan temin edince?