herkese hayırlı cumalar gününüz mubarek olsun gün geçmiyor ki yine uzun süre tecrübe ettiğimiz konulara, tecrübe etmeyen kişiler tarafından itiraz ve linç yiyoruz malesef.
bu konu yanlış bilinen doğrular ve doğru bilinen yanlışları düzeltmek niyeti ile açılmıştır.
1- google yapay zekanın ( chatgbt ) içeriklerini onaylıyor bilgi sunduğu halde bir sorun olmayacağını söylüyor buna kanıt kaynak koymuyorum r10da 100lerce paylaşım yapıldı bu konu hakkında.
google ın spam ile mücadele adı altında yaptığı açıklamaları malesef bazı arkadaşlar işine dokunduğu için ve tecrübe etmediği halde direkt itiraz ile insanları yanlış bilgilendiriyorlar.
arkadaşlar yapay zekaya tek başlık verip makale yazdırıp direkt alıp sitenizde yayınlamayın bu içerik kalitesiz olarak algılanır bunun yapay zeka tarafından veya kendiniz tarafından yazıldığı google için önemsiz. önemli olan google ın zengin içerik metriklerini karşılıyormusunuz ? önemli olan bu. giren kullanıcı yazıda aradığını gerçekten bulup başka siteye gitmeden arama motorunu ve sitenizi terk ediyor mu ? önemli olan bunlar google kullanıcının etkileşimine göre yazınızı değerlendirip pozisyon aldırıyor bunu orta seviyede seo ile ilgilenen herkes bilir.
yapay zekaya yazdırdığınız makalelerde.
alt başlıklar, ara başlıklar, maddeleme, listeleme, alıntılar, iç linkleme, altı çizili anahtar kelimeler veya önemli yerler, tırnak içinde vurgu yapmalar, bold yazılar, renkli kelimeler, ve daha fazlası. şunları normal bir editöre zor yaptırırsınız ancak güzel bir soru kalıbı oluşturursanız yapay zeka size bunu sunuyor ve finalde ufak dokunuşlarla makalenizi mükemmel bir hale getirin, her yazıda minimum 4 resim kullanın makaleleri 300 kelime yazmayın. bunun bir kilit sınırı var şuan paylaşmıycam hintlileri takip edenler bunu çözebilir.
ozaman ne mi olacak ?
işte kanıtı
backlink alınan bir site değil bu, hatta uzun süredir içerik bile girilmiyor içerisinde
40 makale ile bu sonuç.
resimler dahil yapay zeka.
EDİT: GÜNLÜK 1 MAKALE GİRİYORUM 10 GÜNDÜR DE MAKALE GİRMİYORUM HİTLER OTURUYOR ONA RAĞLEM BİRDE YAPAY ZEKA İLE GİRDİĞİM İÇERİKLERDEN SON DAKİKA SÜPRİZİ

ANCAK ŞUANLIK KEŞFET HİTİ YOK