pacaltay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bugune kadar bir ton program aldim, ben bu kadar stabil sorun yasadigim olmadi, destegi de bir turlu denk getiremedik. acikcasi pisman oldum, iade de istedim ancak yapmadi. arkadas kotu biri degil ama programdan hicbir yarar saglayamadim ve 250 tl bosa gitti.
Salı günü yazdığınız mesaja dönüş yapmışım, tabi hocam AnyDesk iletin yardımcı olayım demişim dün akşam 22:50'de AnyDesk iletmişsiniz 23:05'de buraya yazmışsınız hocam.
Müsait olsaydım 22:50'de de dönüş yapardım biliyorsunuz. Programda önceki mesajınıza da gerekli cevabı 4 cevap yukarıda zaten vermişim. 12 dakika içerisinde dönüş alamadığınız için konuya yorum yazıyorsunuz.

Kusura bakmayın bu konu baltalamaktır hocam. Whatsapp'tan da yazıyorum buradan da yazayım gün içerisinde müsait olduğunuz herhangi bir anda bana müsaitim AnyDesk bağlantısı gönderin yazın sorunu halledelim. Ek olarak kullanılamayan süreyi de lisansınıza ekleyelim. 1 buçuk yıldır satışını yaptığım, gece gündüz destek sağladığım program hakkında 12 dakika geç cevap alındı diye kötü yorum yazılıyor, lütfen biraz emeğe saygınız olsun hocam. Mesajınızı bekliyorum.