İLETİŞİM
WhatsApp: +90 312 911 15 10 Mobil ve Masaüstü için WhatsApp linki
Rozete Tıklayarak Google Doğrulaması Yapabilirsiniz.

PAKET 1: TEK SEFERLİK REKLAM KAMPANYALARI KURULUM VE OPTİMİZASYON HİZMETİ
Sektörünüz baştan aşağı inceleniyor, tüm varyasyon terimler ve hedef kitleler belirleniyor.
En az 1 adet kampanya, 1 adet reklam grubu açılıyor, dönüşüm takibi kuruluyor.
Yeniden pazarlama için web sitenizden görseller ya da 2 adet ücretsiz banner kuruluyor. (Kurulum isteğe bağlıdır)
En az 300 TL harcama takibi yapılıyor (Optimizasyon için) ve sadece doğru kitleye reklam gösterimi yapılıyor.
En az 300 TL harcamanız boyunca hesabı takip edip tüm alakasız gösterimlerin önünü %95'e kadar kesiyorum.
Unutmayın: Kurduğum reklamların amacı, %95 doğru kitlelere reklam gösterimi yapmak ve marka bilinirliği yaratmaktır.
Termin Süresi: Kurulumlar En erken 6 saat, en geç 24 saat içerisinde gerçekleşir. İş teslimi ise kurulumları takiben yapılan 300 TL harcamayla tamamlanır.
Facebook/Instagram ADS Reklam Kampanyası Kurulumları + 300 TL Harcama Takibi (Optimizasyon İçin) Hizmeti Ücreti: Ücretlendirme İçin Tıklayıp İletişime Geçin

PAKET 2: AYLIK DANIŞMANLIK - KURULUM VE OPTİMİZASYON HİZMETİ
Hesabınızı baştan aşağı inceliyorum, kurulu olan tüm kampanyalarınızı inceliyor ve olası hataları tespit ediyorum.
Kampanyalarınızın tamamında hataları yeniden düzenliyor ve optimize ediyorum.
Kurulumları yapmadan önce mutlaka sektörünüzü, web sitenizi, rakiplerinizi analiz ediyorum.
En az 10 adet kampanya, 2'şer adet reklam grubu açılıyor, dönüşüm takibi kuruluyor..
Görüntülü reklam ağları için 4 adet ücretsiz banner hazırlanıyor.
Gerekiyorsa tüm site içi kategorilere ayrı ayrı kampanyalar/gruplar açarak tüm reklamlarınızı birbirinden ayırıyorum.
30 gün boyunca her hafta yeni stratejiler, yeni taktikler deneyerek satışları daha da artırmaya odaklanıyorum.
Maksat, siz kazanın, benimle çalışmaya devam edin ve en nihayetinde ben de kazanayım.
30 gün boyunca hesabı takip edip tüm alakasız gösterimlerin önünü %100'e kadar kesiyorum.
Unutmayın: Kurduğum reklamların amacı, %100 doğru kitlelere reklam gösterimi yapmak ve marka bilinirliği yaratmaktır.
30 Gün Takip, Her Hafta Optimizasyon, Her Hafta Yeni Stratejiler ve Reklam Grupları, Maksimum Hedefleme, Maksimum Satışa Odaklanma, Re-Marketing: Ücretlendirme İçin Tıklayıp İletişime Geçin
AYLIK DANIŞMANLIĞI BANKA HAVALESİ, KREDİ KARTINA TEK ÇEKİM YA DA 12 TAKSİTLE SATIN ALABİLİRSİNİZ.

İLETİŞİM
WhatsApp: +90 312 911 15 10 Mobil ve Masaüstü için WhatsApp linki

Furknckmk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oğuzhan'la iş yapmanın ne kadar harika olduğunu anlatmak yetersiz kalır. Oğuzhanın sayesinde ads hesabımı ona güvenle teslim ettim ve sonuçlar gerçekten muazzam oldu. Hem geri dönüşler hem de tıklamalar açısından beklediğimden daha iyi bir reklam hizmeti aldım, üstelik maliyetler de düşük kaldı. Bu yüzden içtenlikle Oğuzhan'a teşekkür etmek istiyorum. Eğer siz de başarılı ve etkili bir reklam hizmeti arayışındaysanız, kesinlikle Oğuzhan'ı denemenizi tavsiye ederim!
SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendisiyle beraber çalışmak nasip oldu
bu süreç içerisinde üzerine düşen herşeyi fazlasıyla yaptı bununlada kalmadı kendisinin sorumluluğunda olmayan diğer proje reklamımızda çıkan sıkıntılara dahi müdahale edip çözdü
maliyeti çok yüksek olup reklam tarafında eziyet çektiren kombi bakım sektöründe vermiş olduğumuz işte aynı günde reklam onaylattı çıktı
üstelik bu sektörde elimdeki verilere dayanarak konuşuyorum ortalama tbm'i 8 tl'den tutabildi ve bunun üzerinden hit alabildi normalde maliyetleri 50 tlye kadar rahat çıkan türden
mükemmel kişiliği var ödenen ücretin hakkını tamamen karşılıyor ileride şahsi projelerimde kesin gönül rahatlığıyla çalışıcağız
sahadan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çok yardımcı oldu çok güzel birhesap teslim etti,konuda belirttiği herşeyi eksiksiz yerine getirdi inşallah daha uzun süreler çalışacagız.

Şüpheniz olmadan hesap alabilrsiniz.

Bir ricam olacak sadece yeni çalışmalarımızda inşallah bize indirim yapar.
Saygılarla.
JeanKillah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oğuzhan hocama gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Çekinmeden her soruma cevap veriyor ve herhangi bir sorunda elinden geldiğince yardımcı oluyor. Reklamımız tepeden düşmüyor
egebodur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oğuzhan hocam'a çok teşekkür ederim. Kendisi oldukça işin ehli. Her konu da yardımcı olmaya çalışıyor. İlgili bir şekilde işini yapıyor. Kesinlikle çok uzun süreler tercih edebileceğim tek işin uzmanı.
ozanks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tsk ederim kardesime cok ilgili bi kardeşim iyki sizinle calısıyorum
ToverDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ADS Hizmeti alındı , yaptığı işte çok başarılı ve kendisine teşekkür ediyorum

Nouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paket satış sitesi reklamı girdi çok iyi bir insan kesinlikle tavsiye ederim.
Bygone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün gece ödeme yaptım. bu sabah teslim edildi web sitem en üst sırada çok güzel istediğim gibi ve googlenin bakiye blocklama hesap askıya alma gibi problemleri ile uğraşmadım herşeyi kendisi tek tek özelenle yaptı eğer web siteniz için reklam vermeyi düşünüyorsanız destek almanızı kesinlikle öneririm.
Ayan1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merifsmm.com sitemiz için ads reklam paketi alınmıştır. Arkadaş hızlı ve işinde iyidir. Tavsiye ederim+++
sitemayazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılı Bir Arkadaş İşlem Yaptırıldı Teşekkürler
TAK3S adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Reklam Optimizasyonu Yapıldı. Teşekkür ederim
Knipex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap kurulumumuzu yaptı. Kendisine çok teşekkürler.
Ucube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paket satış sitem için reklam hizmeti alındı, kendisi çok iyi niyetli ve işinde profesyonel biri tavsiye edilir.
ignoble00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oğuzhan bey ile çalışma başlatılmıştır.
ilgili bir şekilde yardımcı olmaktadır.
karacamedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir hizmet aldım teşekkür ederim. Verilen ücret helali hoş olsun.
sahadan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ads hesap kurulumu için anlaşıldı,hızlı iş oldu henüz reklam verilmedi kurulum tamamlandı.Kısaca güvenilir işinin ehli bir arkadaş.
JeanKillah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oğuzhan hocama gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Çekinmeden her soruma cevap veriyor ve herhangi bir sorunda elinden geldiğince yardımcı oluyor. Reklamımız tepeden düşmüyor