Keşke üzerine gitseydiniz, geçen gün eczaneye gittim. Yeni doğan bebeğimiz için yenidoğan biberonu almak istediğimi söyledim. Sonuçta ben sana söyledim, sen ona göre vereceksin değil mi? Neyse hastaneye geri döndüm. Doktor baktı aa bu 1 yaş için dedi. Bizde o ana kadar süt koymuştuk. Yani kullanmış olduk. Neyse ben eczaneye geri döndüm, burada iki durum var. Birincisi ya bana biberonun emziğini değiştirecek ya da başka çözüm bulacak.
Çocuk gençti, bak dedim ben sana güvendim sonuçta anlamıyoruz buna çözüm bulalım. Abi sen buna bir tane biberon emziği al uygun olandan diyor, iyi de ben öyle alacak olsaydım yukarıdaki e-bebek'e gider oradan yenidoğan alırdım niye sana gelip 1 numara alıpta emziğini değiştireyim. Amacım zorlaştırmak değil ama hatasını beni uzak yere göndererek telafi edecek.
Dedim olmaz falan, sonra abi olmazsa yenisini al nasıl olsa kullanırsınız diyor. Ey canım kardeşim gerçekten 20-30 TL'lik birşey olsa canım yanmaz. Sonra daha sert durunca artık iade alıp telafi ettiler.
Şimdi burada eğer az insanlık edip sessiz kalırsanız siz mağdur olursunuz. Kimsenin hakkına girip, kimse mağdur olsun istemeyiz. Ama sizde öyle camınız durduk yere neden kırılıyor? Sizde alçakgönüllü kibar birisiniz belli. Ama maalesef size mâl oluyor.