Myk61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tr hesapları kullanıma devam edebilecek ozaman ?
gravis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aradım müşteri hizmetlerini geçici bir sorun çözülecek vs dediler de bakalım.
erayatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim ülkeye bulaşan firma illallah ediyor koşarak uzaklaştırıyorlar. Wise da tatmış bizim ülkenin şartları malesef.
ecuzdan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
size nacizane tavsiyem. Mevcut Wise hesapları Wise to wise ile TL almayın , IBAN ile TL almayın , TL olarak bankaya çekim yapmayın. ayrıca mevcut paranızı TL'den diğer para birimlere çevirin.
SidneS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wise bitti 😂😂
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün xx.xxx rakam yolladım uk kurumsal hesabıma TL bakiyesi olarak henüz yansımadı. Başvurdum dekont ile birlikte dün. Ptesi-Salı gibi yatmamış olursa burada bize verdikleri Fibabank iban’a tedbir ve icra işlemi başlatacağım. Geçmişte benzer bir durumda aynı işlemi yaptırmış ve ücreti almıştım. Burada wise olduğu kadar Fibabank’ta yasal sorumlu. Ayrıca müşterisi olduğum fibabank’a talep açtım. Açtığım aşağıdaki talebi cevap vermeden iptal durumuna aldırlar.

Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wise para çekmeyi kapamış bende paypaldan sonra wise da gitti

Belliydi 1 Martta Çekilmesinden zaten böyle bir şey olacağı , ama ben 5 10 gün önce konu açmıştım Dikkat wise paralara el koyuyor diye Gerçekleşti işin şakası para iade olunur tabiki kimsenin parası kalmaz wise da ama try ödeme yapıp diğer para birimlerine çevirip ucuza para gönderme işi wise da bitti gibi gözüküyor.