Merhaba,
Batetuxxx DOLANDIRICI Kripto Borsası mı? Dolandırıldım mı?
Açıkçası hayatımda 3 kere dolandırıldım diyebilirim. Sanırım bu sonuncusu 4.

Ne oldu?
Twitter'da bir bayan bana mesaj attı ve Telegram'da arkadaşlık kurdum. Kripto analisti olduğunu söyledi. Ve IEO (İlk değişim teklifi) aşamasında olan yeni bir Coin'den (PTM) bahsetti. Tüm sohbet konularında, bu PTM coin'e olan ilgiyi artırdı ve bir hafta içinde iki katına çıktığını grafikler gösterdi ve neredeyse riskle kısa sürede 10 katına çıkacağını söyledi. (?Bu para ona göre Yapay Zeka ve Web 3.0 ile ilgili mi?)

Ayrıca kendisi gibi büyük kurumların, balinaların ve kripto analistlerinin bu aşamada yatırım yapabileceğini söyledi. Ve özel değişim aşamasına girmek için Finansal Kurum Koduna sahiptir. Bir süre sonra Code'unu arkadaş olarak verdi ve yatırım fırsatını paylaştı! benimle.

PTM'ye biraz USDT yatırdım ve bir haftadan kısa sürede %30 arttı. Ve birden o batetu aşağıdaki e-postayı göndererek PTM yatırımı için bonus ÜCRETSİZ USDT verdi:


İşin garip yanı, bir bonus olacağını bilmiyorduk ve bu bonusu aldıktan sonra, USDT'yi çekmeye cesaret ederseniz, para çekmeye çalıştığınızda hesabınız 15 gün süreyle kilitlendi dedi.

Ve korkarım ki bu 15 gün içinde bu web sitesi KAPANACAK.

Bir başka şüphe de bu alan adının 2023 Nisan 08'de kaydedildiği ve bu borsanın 09 Nisan'da çalışmaya başladığıdır. 26 Nisan itibariyle, bu borsa 18 günlük.

Başka bir hata da önce yaşını 32 demiş şimdi 36 diyor.

Başka bir güçlü şüphe de, Batetu Uygulamasının Google Play'de olmamasıdır. Pek çok güvenlik riski taşıyabilen APK dosyasını indirmenizi istiyorlar.

Diğer bir endişem de kimlik doğrulaması için kimlik fotoğrafımı siteye arka arkaya yükledim. Bunun benim için bazı güvenlik riskleri getirdiğini düşünüyor musunuz

Lütfen söyleyin?

Dolandırıldım mı?

Dolandırıldıysam USDT yatırımımı geri almak için ne yapabilirim? ?

Kimlik bilgilerimi ifşa ettiğim için herhangi bir risk altında mıyım?

Dolandırıldıysam başka insanların dolandırılmasını nasıl engellerim??


BİLGİSİ OLAN, FİKİR VEREBİLECEK OLAN VAR MI??