mesala bu ; sitenin iç seosu hazır oldugunu nasıl anlayacagım..
İç seosunun nasıl hazır olduğunu araştırarak ve sitendeki eksikleri diğer sitelerle analiz ederek anlayabilirsiniz. Tek tek maddeleri yazmak yanlış olur seo bir günde öğrenemezsin. Senin gönderdiğin ss herhalde bloglarındaki yada sayfalarındaki seo skoru. Bir eklentinin seo puanı sadece önerileri yapıp yapmadığını soyler ama onları yaparak bir seo optimizasyonu bloguna yada sitene yapmış olmazsın. Bununla alakalı kendini eğitmen sürekli öğrenmen gerekir. Ben 10 yıldır güncel bilgileri ytakip ediyorum deniyorum. İlk başta makale yazmayı öğren en doğru şekilde. Youtubeden ve r10 gibi platformlardan seo optimizasyonu hakkında daha çok bilgi edin. Mesala site başlıklşarından başlayabilirsin. Seo uyumlu bir başlık ve açıklama nasıl yazılır bir sitenin ana sayfası için. Daha sonra diğer sayfalrına sonra kategorilerine geç. Soınra ana sayfa tasarımındaki h taglarından başla daha dogru h tagları seçerek iç seonu gelişir. Sonra anasayfadaki yada sayfalarındaki siteni tanıtan makaleririni daha seo uyumlu hale getir. Güzel bir seo eklentisi kullan. Google gönerilmesi gereken tüm bilgilerini gönder. Search consolede ki verileri takip et. Bir çok madde var bu maddeleri saymakla bitiremeyiz bu sebeple sürekli araştıracaksın. Senin için eğlenceli olur