mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle bir durum var, ilaçlar ile bazı bitkisel şeyler etkileşime giriyor. Örneğin çoğu psikiyatrinin yazdığı ilaç ile sarı kantaron çayı vs sıkıntı hadi papatya gene bir nebze ama doktora sormadan bitkisel bir şeylere girişmeyin. Psikiyatrinin yazdığı çok fantastik ve çok acayip şeylerle etkileşime girenler oluyor.

Ne tarz bir şey kullanıyorsunuz bilemem tabii biraz fuzuli olacak ama, İlaç alıyorum bir şey olur mu diye de korkmayın bence, neredeyse tüm ilaçların yan etkileri 1-2 haftaya geçiyor. En ağır benzolar bile bir ufak yorgunluk veriyor ilk 2 saat sonra düzeliyor.

Tabii doktorunuza danışıp konuyu ona aktarıp çözüme kavuşturabilirsiniz. Uyku ilaçlarının %90 kadarı zaten antihistaminik uzun süre kullanımda alışılıyor ve etkisi bile kalmıyor.
valla hocam 2 ayda bir ilaçları değiştiriyor doktor. Bendeki sorun beyin çalışmayı hiç bırakmıyor her saniye düşünce içinde rahatlayıp uykuya dalmam imkansız. İlaç almasam 4 gün uyumadığım oluyor arada 1 bayılıp devam ediyorum kaldığım yerden.

Bitkisel için öncesinde ilacı kesip ardından başlamayı düşünüyorum zaten ikisi asla olmaz.