N0S adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıklamalar için teşekkürler. Psikiyatri eşliğinde ilaç alıyorum zaten arkadaşlar eminim forumu yarısından fazlası aynı durumdadır zaten. Yarın aktardan alıp kısa sürede olsa denemek istiyorum. Eşim hamile allah korusun ilaç etkisindeyken bir şey olursa müdahale etmek zor olacak mecbur alternatif bir şey bulmam gerekiyor.
Şöyle bir durum var, ilaçlar ile bazı bitkisel şeyler etkileşime giriyor. Örneğin çoğu psikiyatrinin yazdığı ilaç ile sarı kantaron çayı vs sıkıntı hadi papatya gene bir nebze ama doktora sormadan bitkisel bir şeylere girişmeyin. Psikiyatrinin yazdığı çok fantastik ve çok acayip şeylerle etkileşime girenler oluyor.

Ne tarz bir şey kullanıyorsunuz bilemem tabii biraz fuzuli olacak ama, İlaç alıyorum bir şey olur mu diye de korkmayın bence, neredeyse tüm ilaçların yan etkileri 1-2 haftaya geçiyor. En ağır benzolar bile bir ufak yorgunluk veriyor ilk 2 saat sonra düzeliyor.

Tabii doktorunuza danışıp konuyu ona aktarıp çözüme kavuşturabilirsiniz. Uyku ilaçlarının %90 kadarı zaten antihistaminik uzun süre kullanımda alışılıyor ve etkisi bile kalmıyor.