uzlaştırma ve arabulma bu işi çözebilir..
Bir cacık çıkmaz, küçük kız tribine girmiş. Dava açsa bile siz ödemeyi iade ettiğinizi kanıtlarsınız. Parayı onun size geri göndermesi onun sorunu. Ortada sözleşme yok, fatura yok, resmi evrak yok. Ama iade edilmiş para var.
Merhabalar sayın hocam , size yapılmasından rahatsız olmadığınız tüm her şey kişinin kendi etik değeridir. Size yapılmasından rahatsız olduğunuz her şey ise yanlıştır. Burada biz değil siz karar verin. Diyaloğu , konuşmaları ve aranızda geçen tüm fevri davranışları göz önüne alarak kim haklıdır , kim haksızdır seçimi size ait. Bir konuda tek bir haklı taraf olmak zorunda değildir. Empati kurulabilir.
Kaybınız içinde başınız sağolsun .
Mahkemeyi meşgul etme gerekçesi ile savunma yazın, itibarsızlaştırma ve *********** yaftası vurmaktan da karşı tazminat açın, görsün yaptığının cezasını

Sizi korkutmaya çalışmış arkadaş aklı sıra.
İade ederken açıklamaya iade yazdıysan sorun yok
Bazı insanlar hiç büyümüyor.
Bir şey çıkacağını sanmıyorum..
bankayı arayıp iade ettirin ve ilgili kişiden para almak istemediğinizi iletin yardımcı olabileceklerini düşünüyorum
Hukuki bir hizmet almak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz
Yorumlar için teşekkür ederim hepinize tek tek , karşımdaki kişinin uslubunu görseniz çok şaşırırsınız

, Evet iade diye belirttim . Bir şey çıkacağını bende sanmıyorum elimde iadeye dair belge var , insanların böyle davranması biraz şaşırtıcı sadece , gerçekten amaç ne çözülmüyor. Değerli yorumlarınız için tekrar çok teşekkür ederim. Allaha emanet olun , hayırlı bol kazançlar