Tekrardan Selam arkadaşlar amerikada iki arkadaşımda instagramım aktifti bir arkadaşım 1 saat önce foto attı ve sonrasında işlemlere başladık şimdi sırası ile işlemleri anlatıyorum.
komple heryerden instagrammımı kapattım ve turkiyeden amerikaya göç eden turk apple storeli arkadaşımın telefonunda beklettik instagram hesabımı onun ve ailesinin hesaplarına geldi bana halen gelmemişti. arkadaşımın iş yoğunluğu yüzünden başka bir boşta olan arkadasım vardı newyorkda o arkadasıma rıca ettım reels ve canlı yayın yap son olarakda bır fotografımı yoğun olan arkadaşıma rica ettim onun telefonundanda bir fotografımı ordaymısım gıbı konum koyarak fotografımı paylasmasını ıstedim extra olarakda fotografın cekıldıgı yerden yapay zeka belkı anlar dıye arkadasıma dedım kı sana yolladıgım fotografı kırp kenarlarından yenıden edıtlenmıs gıbı olsun vsvsv sonrasında fotografımı yukledı ve 1 hafta 10 gün içiinde aşağıda açık açık paylaştığım şekilde (ismini kırpayım orası gorunmesın burası gorunmesın dıl net birsekilde ) sizi bilgilendirmek için bunları paylasıyorum bazıları gıbı burda ego kasıp bır baltaya sap olamayan faydasızlar gibi değiiliz en azından.
son olarak pasaport fotografımı whatsapp dan arkadasıma attım ve oda ıkıncı telefonunun ekranında tam ekranken fotografı yukledi şuan beklemedeyim hayırlısı bakalım ben halen girmedim hesabıma nolur nolmaz diye . haaa birde onun apple store uzerınde kalmasın abonelık dıye arkadasımın ayarlardan apple store hesabını cıkıs yap deyıp benım apple store hesabımla gırıs yaptık ve odemeyı benım akbank kredı kartımın baglı oldugu turk apple store hesabı ıle basardık sımdı beklıyorum hayırlısı emegı gecen yardım eden etmeyen konuyu takıp eden herkese saygılar dılerım bıraz uzun oldu kelime hatalarım varsa kusura bakmayın saygılar.
Olay bu hocam, başka bir durum yok zaten 😂