Başlangıç Fiyatı:2000₺
Açık Arttırma Bitiş Süresi: Son teklif + 48 Saat
Minimum Artış: 250₺
Hemen Al:12500₺
Ödeme Yöntemi: EFT/HAVALE.

Merhabalar, yakın süreçte hayata geçirdiğimiz backlinkpanel.com'u yoğunluğumdan ötürü satıyorum. Botumuz ilk 2 hafta 4k civarı kazandırmıştır onun haricinde bayram vb gibi durumlar araya girdi ve hiç ilgilenemedim o yüzden bu kazanç ilk 15 gün'ü baz alıyor diyebiliriz.

Satışların %80'i paytr üzerinden gerçekleşti geri kalanı ise iban üzerinden gerçekleşmiştir.

Panel tamamen otomatik sistemdir, satın almadan backlink gönderimine kadar sadece admin paneli yoktur. Yönetim paneli kodlamaya vaktim olmamıştır. Hosting ile devredilmeyecektir fakat belli bir süre benim sunucumda barınabilir.

Biz aylık üyelik olarak satış yapmaktaydık fakat siz sınırsız lisans olarakta satabilirsiniz bu tamamen alan kişinin tercihinedir. Eğer ilgilenilirse çok güzel kazançlar getireceğine inanmaktayım.

Satışa dahil olanlar, yazılım(yazılımı açık kaynaklı ya da lisanslı olarak forum üzerinde satamazsınız.),domain, 15k görüntüleme 60+ yorumu olan konusu devredilecektir.

Ana konu : https://www.r10.net/bot-program-alis...-128293-a.html

Yazılım tamamen web panel üzerinden çalışmaktadır, bir tarayıcı, program açık tutmanıza hiçbir şekilde gerek yoktur.Kullanıcı işlemi başlatır siteden çıkış yapar, bot kendi gönderimini yapmaktadır.