constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım biraz sakin ol ya. Mevzuyu nereden nereye getirdin sen?

Serbest piyasa diye bir şey var. İsteyen alır istediği kişiye satar. Ayrıca devlete ait bir araç değil bu. Ortakların hepsi özel şirket. Yarın alel acele satışa çıkıp sorun çıktığında arkasında bir tane devlet yetkilisini bulamazsın. Devlet iştiraki değil özel şirketin malı biz sadece destek verdik derler.

Ayrıca söylediğiniz sözler yüzünden davalık olabilirsiniz.
''TOGG alanlar, birilerinden nemalanıyor'' derseniz sakin olamam.

Kullanılan kelimenin anlamını bilmeden kimse boş yere yazı yazmasın. Nemalanmak - beslenmek anlamına geliyor.

Biz kimin beslemesiyiz ? Hayırdır, uzaktan it köpek besleme gibi mi duruyoruz ? Ne demek TOGG alanlar beslemedir. Neyi ima ediyor ? Kime ne demek istiyor ? Asılsız iddialarda, genelleme yaparak konuşamaz kimse.

O genellemenin içerisine ben dahilim ve bana besleme diyor. Allah'a şükür rızkımda rabbimdendir kazancımda helaldir. Kimsenin de TOGG aldı diye it köpek besleme pozisyonuna sokulmasına izin vereceğimi zannetmeyin.

Araç iyi olmuş kötü olmuş, yok dediğiniz gibi '' devletten kimse arkasında durmaz bir şey olsa'' vb. benim bunlarla derdim yok. Şirket ortaklarınıda hisse paylarınıda, üretim süreçlerinide çok iyi ve yakından takip ediyorum.

Burada beni kızdıran nokta, alenen TOGG alan beslemedir diye bana yazması.

Şimdi diyeceksiniz ki ''size yazmadı'' . O zaman dediğim gibi '' genelleme yapmamayı öğrenecekler''.

Ben o genelleme yaptığı grubun içerisinde TOGG alanlardan biriyim. Ve gayet anlaşılabilecek şekilde, bana besleme diyen birine mesaj yazıyorum.

Buna karşı çıkmamanızı istirham ederim. Genelleme yaparak beni o grubun içine dahil edemez, besleme diyemez.

TOGG aldığımız için suçlu olduk, besleme olduk, TOGG'u satıp paranın peşinden koşacak duruma sokulduk. Daha ne hakaretler edilecek bana çok merak ediyorum.