Merhabalar.

Öncelikle konunun forum yöneticileriyle alakalı olduğunu bildirmek istiyorum. Genel olarak bir sorun yok emeklerine teşekkür ediyoruz; bir sorun çıktığında yetişemediklerinde de göz ardı ediyoruz; herkes her zaman iyi bir ruh haline sahip olmayabilir. Buraya kadar hiçbir sorun yok.
Ancak son zamanlarda şahit olduğum ve kendimde bizzat yaşadığım adil olmayan birkaç konuyu dile getirmek istiyorum. Bu konu karalama konusu değildir, eleştiri konusudur.

Forumdan bir moderatör ile ticaret gerçekleştirdik. Kişi beni süre olarak çok bekletti. Süre olarak geciktiğim için maddi kayba da uğradım. Bununla birlikte ödemeyi almadan önceki ve sonraki tavırları birbirinden farklıydı.[ödeme öncesi çok anlayışlı ve anlık cevap veren ilgili görünümlü, sonrasını siz tahmin edin]

Ticaret sonunda aldığım üründe de bariz basit hatalar vardı. Yaptığım ödeme de XXXX haneli bir ödemeydi. Yapılan davranış ticaret ahlakına ve etiğe tamamen ters bana göre.

Her neyse revizesini istedik vs çalışmayı zar zor teslim aldık. Ben bu moderatör arkadaşa bu süreç boyunca yaşadığım sıkıntıları kısa, abartısız, karalama olmadan ve öz bir şekilde tarafsız ticaret puanı olarak ekledim.

Kişi bu ticaret puanını neden geçtiğimi sordu. Bende fazlası yok eksiği var diye ilettim kendisine. Sonra daha da cevap vermeden bu moderatörlük yapan şahıs bakıyorum ki ticaret puanını kaldırmış veya kaldırtmış. (yetkisi var mı bilmiyorum.)

Bu arkadaşın çok fazla ticaret puanı var ve hiç negatif ticaret puanı yok. Biz bu arkadaşla ticaret yaptık ve ben memnun kalmadım ve bunu dile getirdim saygı çerçevesi içerisinde. Bu ticaret puanını hak etmeseydi yapmazdım zaten. Beni mağdur ettiği halde, gerçekleri yazmama rağmen yine de o ticaret puanını sildirdi veya sildi.

Şimdi bu konuyu görüp sildirtecek belki de ama eğer adaletten eşitlikten bahsediliyorsa bu konu araştırılır ve o silinen ticaret puanı geri getirilir. Moderatör de olsa bana yaşattığı bu kötü ticaretin sonucuna katlanması gerekmiyor mu?
Admin e yaz konu açma diyenler olacak. Bunu zaten önceden de yaptım. Dönüş olmadığı için kimseyi suçlamıyorum herkes yoğun.

Konuyu buraya açma amacım bu adaletsizliği herkesin görüp bu şahısla ona göre ticaret yapmaları. Kimsenin konumu sayesinde ayrıcalık tanınması olayına tamamen karşıyım.