gözden kaçırdığınız bir şey var. taşınmazı satmazsan para kazanamazsın. ev isterse 100 milyon olsun siz bundan para kazanmıyorsunuz. TL karşısında değerini koruyor.
200 milyon da olsa evinize 1 kilo soğan girmiyor bu evin değeri artınca.

o evi birileri kullanınca karşılığında bir bedel alınıyor. o bedel de mecburen alınıyor. şuan herkesin evi yok. kirada oturanlar ev alabilenlerin bu ticareti sayesinde bir evde oturabiliyor. böyle olmasa kiracılar nerede oturacak? hükümet de yeterli oranda ev yapmıyor. yaptıkları kutu gibi balkonsuz toki. hiç yoktan iyi evet ama yeterli değil. bu kadar insan nerede oturacak birileri ev alıp kiraya vermese? Çok garip bakış açıları var.

herkesin ev sahibi olması imkansız. özellikle şu dönemde. eğer olabiliyorsa benim de olsun herkesin olsun sorun yok.
1000 lira olan kiraya 1250 TL dedikleri için konuyu açtım. 1000 olan kira piyasaya göre 3000 4000 lira oluyorsa ev sahibi de kiracı da orta yolu bulabilir.

evin değerinin artması ev sahibine para kazandırmıyor. kira da ufak tefek masrafları karşılıyor. sizin verdiğiniz 3000 lira kira aslında o evi alan kişinin zamanında ödediği taksidin belki beşte biri belki onda biri. böyle düşünerek ev sahiplerinin yerine koyun kendinizi. evi var adamın boş mu dursun? ev kiralamamak daha büyük ihanet bence şu düzende. deprem bölgelerinde ev yok.
Muzumsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
200binlik ev 2 milyon olmuş rantiyeden zaten bir dünya kazanılmış...
Eski kiracılar için bahsediyorum 1000lira olan kira birzahmet 10binlira olmasın.. 4-5 bin lira olsun
Bana kalırsa Birazda kiracı gözünden görün bu olayı...
Zaten bu arsa yatırımı ev yatırımı diye bu kira ev fiyatları böyle artıyor...