Silahı kullanmadıktan sonra nükleer bomba da işe yaramaz. Bunlar kullanmıyor diye o silahlar, uçaklar yapılmasın mı? Adamlar parasıyla bile vermiyor. Eeee sen ben yapmazsan ne olacak. O mülteciler istenirse bir aya silinir süpürülür. Sınırlar korunur, edinir. Ama bunu yapacak irade şimdilik yok. Ben diyorum a siz diyorsunuz b. Başarılı işi öveceksin. Bunu Türk mühendisleri yapıyor. İktidar sahipleniyor diye onların başarısı ya da malı değil. İktidarın başarısızlıkları evet sürüyle. Bunu inkar eden yok. Biz burada iktidarı övmüyoruz. Bu işleri yapanı övüyoruz. Bana diyorsunuz ama asıl siz objektif olun. Hemen yaftalamaya çalışıyorsunuz. Siyasetin canı cehenneme. Ben Türk devletine faydası olan her şeyle övünür, coşar, gururlanırım. Ve bu yapılanlar da devlete siz inkar etseniz de faydası olan mükemmel şeyler. 100 yıllık cumhuriyetin, Atamın, her Türk vatandaşlarının hayal ettiği şeyler. Bu hayal için 100 yıl beklendi. Olay bundan ibaret.

TurkMet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asıl siz neyin kafasındasınız. Bu silahlar yapılıyor da neye yarıyor, anca sizin gibilerin coşturuyor.
Asıl sınırlar bir ülkenin gövde gösterisidir, sınırlar bir devletin egemenliğini gösterir. Bunların döneminde sınırlar korundu mu? Sınırları koruyamayan silah havada uçsa takla atsa, lazer silahı olsa, kıtalar arası ülkeyi yoketse ne olacak? Ülkeyi koruyamıyor işte bu silahlar, anca uçuyor poz veriyor.

CHP gelirse özerklik verecek deyip duruyorlar, yahu suriyelilerin olduğu mahallelerde Türk yasaları işliyor mu? Suriyeli esnaflara bak, aynısını bizimkiler yapsa halkın sağlığını tehlikeye atmaktan esnaf hapse girer ama suriyeliler zabıtaları dövüyor. Siz özerklik verdiniz zaten. Biraz objektif bakın biraz akıllı olun artık, bu silahlar ülkeyi koruma adına hiçbir işe yaramıyor, sadece yaptık ettik naraları atılıyor...