Öncelikle çok geçmiş olsun. 2012 - 2016 yılları arasında yılda en az 3-4 sefer babamda oluşan ritim bozukluğu sebebiyle acillere gidiyorduk. Bazen damardan yapılan ilaçlar fayda etmiyordu ve canlı canlı şok verdikleri oluyordu ritmi düzenlemek için. Çok zor zamanlardı ve bu ablasyon denilen tedaviyi her hastane her doktor yapmıyordu hatta tedavinin ismi bile çok bilinmiyordu. 2016 yılında Bezmi Alem'de o dönemin dekanı kardiyoloji doktoru bu operasyonu yapmıştı. Allah bir daha vermesin 2016 yılından bu yana herşey yolunda bir daha yüksek volumeler diyebileceğimiz bir bozukluk olmadı. Ablasyon, eğer problem gerçekten kalp çevresindeki damarlardaysa bu hastalığın tam tedavisidir. Tekrardan herkese çok geçmiş olsun .

WebToPay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecmis olsun.Yillardir sure gelen carpinti vardi bende.Nabiz 200 leri buluyordu.Son zamanlar gece uykuda bile kalp atisim 200 leri buluyor kan ter icinde kaliyordum.2 ay once ablasyon denen operasyon gecirdin.Kasiktan 4 damarsan girerek kacak olan damarlari yaktilar.Lokal anestezi ile 2 bucuk saat surdu ameliyat ama cok zorlandim.Suan herhangi bir ilac kullanmiyorum.Sıkıntım yok ama tekrarlama durumlari da olabiliyormus(Allah korusun).
Kalp önemli hocam ben farkli bölgelerden 4 ameliyat gecirdim ama benim icin en zoru ablasyondu acikcasi.Ihmal etmeyin.Allah sifa versin.