Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
hiç yorulmadan 7 24 gönüllü olarak çalışıyorlar yeni çerinin polis olduğunu duydum hem kendi işleriyle uğraşırken nasıl forumda aktif olabiliyorlar aklım almıyor samimi olan varsa anlatabilirmi çok merak ediyorum işlerine karışmak gibi olmasın ama r10 evimiz oldu merak ettim sadece
Yeni Çeri polismiymiş
Bende öğretmen sanıyordum
valla coşkun admin bi konuda polis olduğunu söylemişti başka mod içinmiydi hatırlamıyorum ama yeni çeri diye hatırlıyorum
Cem abi öğretmen diye biliyorum ama profilinde polis üniforması ile bir resmi var bende anlamış değilim
coşkun adminin söylediğine göre polis kendisi kötü niyetle konu açmadım inşallah yeniçeri abimden azar işitmem
geceleri polis gündüzleri öğretmen

boş vakitlerindede kovboy
Gece polis, gündüz öğretmen, boş vakitlerimde kovboy değil hakim ya da savcıyım

İkisi de doğru arkadaşlar. 2002 Fen Bilgisi Öğretmenliği mezunuyum. KPSS'den 84.5 aldım ama atanamayınca polis oldum. Hepiniz haklısınız yani
Onlar bu foruma gönül verdiler, gönül.
Bugün bir konuya denk geldim kendini bilmez 3-5 kişinin yorumlarını okudum, adam bu forumdan para kazanıyor bir de utanmadan hakaret ediyor. Bazı şeyler karakter meselesi işte
Şikayet konuları, reportlar vb. derken bu kadar işle başa çıkmak kolay iş değil ve hepsi gönüllü çalışıyorlar forumda diye biliyorum.
Hakları ödenmez
Evet doğrudur, tamamen gönüllülük esasına göre buradayız, teşekkür ederiz arkadaşlar saolun.
Boyumun uzun olduğunu hiç söylemedim ama nereden anladınız çok merak ettim

Bu arada boyum 176 cm.
Davete icabet ettim
Çok sağlam alt yapısı,kemik kadrosu var.
Kesinlikle öyle. Ben dahil yönetimdeki birçok arkadaşımız, Coşkun Bey'in forumu satın almasından, yani 10 yıldan uzun bir süreden beri birlikteyiz. Arada bi gidip dinlenip geri geliyoruz

Bazen aramıza yeni arkadaşlar katılıyor ama çekirdek kadro oldukça eskiye dayanıyor.
@Yeniceri; ve bir r10 klasiği akla gelir

"Bu mesajımdan sonra söz vermeden yazan olursa, uzaklaştırma cezası uygulanacaktır."
Tamam tamam sustum