artviasyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden herkes birbirine saldırıyor anlayamıyorum.

Konu sahibi fikir almak istemiş fikrini beyan edenlere hemen bir yakıştırma peşinde bazıları.

Herkes için özgürlük isteyenler, herkes istediğini giyebilir diyenler, herkes özgürce konuşabilir diyenler, neden islam dinine göre yapılan yorumlara saldırıyor ki?

Bazıları 2023 de böyle konular bunları nasıl çözeceğiz vs felan. Çözmeniz için ilk önce karşıdakine saygı duymayı ve onu dinlemeyi öğrenmeniz gerekiyor bence.

İnsanlar hemen birbirlerine yobaz, yok öyle yok böyle, yok 2023 de bu konular, abi önce neden saygı göstermiyosunuz saygı görmeden önce.

Neden kimsenin kimseye tahammülü yok anlayamıyorum gerçekten.

Burası bir forum, forum kurallarına göre herkes istediği fikri beyan edebilir, kuralların dışında hareket ederse cezasını alır.

Hayatta öyle ki, çarşaf giyenden sana ne şort giyenden sana ne, kendi sorumluluğu, dinen de ülke olarak da.

Birbirimize karşı kaybettiğimiz saygı ve tahammülü tekrar kazanmamız gerekiyor bence..

--

Konu sahibi hocam için şahsi naçizane benim fikrim;

Dinen tabikii bilgimce sıkıntılı bir durum olmaması gerekir.

Yaşantıma göre; bir kardeşim yok lakin ben evde şort giyebiliyorsam oda giyebilir, ben dışarda şort giymeyi seviyorum oda giyebilir. Bana göre böyle.

Dini yaşamaya elimden geldiğince çalışıyorum lakin bu gibi durumlarda da kişi kendisinden sorumludur bana göre.
Beklediğim yorum hocam, teşşekür ederim bazı kişilere nelerde desek boş cümle.

uzun uzun yazmışsınız hepsini eksiksiz okudum ve dinen böyle birşey sakıncalı hocam benim bildiğim kadarıyla, çok teşşekür ederim yorum için keşke hepsi sizin gibi olsa❤