mesutayanoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese Merhabalar,
23 yaşında Bilgisayar Programcılığı 1.sınıf öğrencisiyim. Uzun süre teknoloji işim olsun istedim ancak nasip oldu. Liseden beridir IT dünyasına biraz yakından ilgiliyim son 1 senedir her gün kendimce olsun okulla olsun bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Sorum şu ki, ne sevdiğimi hangi alana yönelmek istediğimi maalesef bulamıyorum. Web dünyası, ağ donanımları, görsel programlama, sistem ve network hepsinde az-orta düzey ilgim var ancak maalesef hangisine yöneleceğime bir karar veremiyorum.

Lütfen en sevdiğine yönel diye bir tavsiye vermeyin çünkü onu beceremiyorum. Bu konuda yardımcı olacak herkesi konunun altına sohbete bekliyorum. Tavsiyeleriniz benim için önemli teşekkürler herkese iyi çalışmalar.

Sevgiler.
Selamlar, Lisede Bilgisayar programcılığı çıkışlıydım. Üniversitenin ilk senesinde Bilgisayar programcılığı bölümüne devam ettim. Baktım yazılım tarafından gram haz almıyorum, o zamanlar dreamviewer da kod yazmaktan kafayı yeme noktasına gelirken okulu dondurup, herkesten habersiz tekrar sınava girip turizm otel işletmeciliği kazandım. 10 yıl otelcilik üzerine çalıştım + en son otelde müdür ünvanıyla çalışırken korona beni tekrar teknoloji-dijital sektörüne evirdi.

Ama şöyle bir avantaj sağladı. Otelcilik sayesinde İngilizce + İspanyolca öğrendim şimdi o dilleri dijital pazarlamada kullanıyorum

Demem o ki, sen nereye gidersen, neyi seçersen seç hepsi senin işine yarayacak. Sadece gittiğin yolların sana ''+1'' özellik kazandırmasına dikkat etmelisin. Tavsiyem şu an okuduğum bölüme devam ederken ekstra haz aldığın bölümler için üniversite okumadan öğrenmenin yollarına bakmalısın