Enflasyonun suclusunu ben yazdım. Sen anlamamissin. Evet etiklik mahkemeye vermek. Çünkü sözleşmede hepsi yazıyor. Tabii daha önce sözleşme vs yapmadığın için bilgin yok. Bilgin olmadığı konuda da uzatmanın manası yok. Mesajıma cevap verip konuyu uzatmazsan sevinirim. Çünkü eksik yönleri belirtiyorum hala kendince konuyu değiştiriyorsun. Madem kiracıyı evden çıkarma düşüncen yok böyle bir konu açmaya da gerek yok. Kira veriyorsa oturur vermiyorsa da oturur. Yasal hakkını arayacak ışık yok sende

Kardeşim, benim ne seninle ne başkasıyla laf dalaşına girme gibi bir niyetim yok. Bak konuya yazmışım değil mi Kontrat(sözleşmenin) bittiğini, okuduğunu anlamıyorsun, yok zorla çıkarmaya çalışıyorsun, yok etik değil, yok bilgin yok. Yok yasal hakkını arayacak ışık yok sende ? Ne bunlar? Okuduğunu bile anlamayan adamdan akıl mı alacağız bir de. Işık kimde var kimde yok görüyoruz. Konuyu bir oku ben iki tarafında haklı olduğunu savunuyorum zaten. Sabaha kadar tartışsak haklı çıkmaz. O yüzden sana göre sen haklısın bana göre ben bitti. Mesaja cevap verip sen uzatma lütfen. İyi günler dilerim.