akilicaslan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen konuyu okumadın heralde, ezbere konuşuyorsun. Konuda bizim kiracıyı yalanla dolanla çıkarmaya çalıştığımıza dair bir ibare var da ben mi göremiyorum? Senin dediğin gibi ev kiraları 10k iken 6k istemekte bence yalan dolan değilde gayet gerçeksi ve iyi niyetli bir yaklaşım. Bizim yaptığımız etik değil ama eve girip 500 liradan fazla vermem ama çıkmamda demek etiklik öyle mi? Sen şu evini bana 2k ya bir kiraya ver de %25 %25 gidelim. Olmadı cimere yazıp hakkını alırsın. Ondan sonra görelim samimiyetinizi. Ekonomi kötüleşmiş eee sen boşver. Sakın zam yapma mahkemeye veririm heee demek etiklik Hayal dünyasından çıkın lütfen. Ekonomi kötü suçlusu kiracılar değil evet ama ev sahipleri de değil tek taraflı bakıyorsun.
Enflasyonun suclusunu ben yazdım. Sen anlamamissin. Evet etiklik mahkemeye vermek. Çünkü sözleşmede hepsi yazıyor. Tabii daha önce sözleşme vs yapmadığın için bilgin yok. Bilgin olmadığı konuda da uzatmanın manası yok. Mesajıma cevap verip konuyu uzatmazsan sevinirim. Çünkü eksik yönleri belirtiyorum hala kendince konuyu değiştiriyorsun. Madem kiracıyı evden çıkarma düşüncen yok böyle bir konu açmaya da gerek yok. Kira veriyorsa oturur vermiyorsa da oturur. Yasal hakkını arayacak ışık yok sende