trhero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçenlerde arkadaşım araç satın aldı aracı satan kişi toggda çalışıyor ve verdiği bilgileri aktarıyorum.

İlk partiyi hızlı üretmek için çok fazla baskı olduğundan bahsetti hatta ilk araçların kesinlikle uygun olmadığını anlattı.ufak tefek ayrıntılar ama arabanın tasarımının profesyonel olmadığını anlattı.
Yani kısacası aceleye getirilmiş bir araç olacağını söylüyor ilk serilerin yani erteleme haberlerine hiç şaşırmayın.yeterince deneme süresi tanınmamış modeller olacak.en basit verdiği örnek araç modern olsun diyerek hiç tuş koymamaları en basit cam ayarının çok zor olduğu ama yeterince test edilmediğini ve üretim sırasında çok fazla problem yaşattığından bahsetti.

aracı ilk alanlar sıkıntılarla boğuşacak muhtemelen belki 3. 4. versiyon alınabilir benim kanaatim zaten aynı fiyatlara tesla satışa çıktı tesla varken togg almak hiç mantıklı değil en azından şuan.
İşte ben de tam bunu demek istiyordum hocam. Aceleye gelen bir araç oldu. Seçimlere yetişsin diye bir telaş var. Eğer denildiği gibi ciddi sıkıntılar çıkarsa güven kaybı olur.
Şimdi çıkarmasınlar da 1 sene sonra çıkarsınlar adam akıllı bir şey olsun. Yazık günah o kadar para veriliyor.

Üstüne birde bu şarj meselesi var. Elektrikli araçlar aslında bizim ülkemiz için pek uygun değil. Amerika da ki gibi villa tarzı yerlerde kullanılır yada her köşe başında bir şarj istasyonu olur ancak öyle. Ama daha doğru düzgün şarj istasyonu yok. Apartmanda oturanlar aşağı 3'lü priz mi sallandıracak?

F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Su fabrika üretim bandı diyen arkadaşlar hadi fabrikaya almiyorlarda önüne gidip bana bir tane işçi servisi videosu atsaya .

O fabrika olacak çalışan olacak şuan tiktokta orda burda video lar kaynardi. Neyse bu hafta denizler hep firtinali teslimatlar ondan gecikmistir 😂😂
Hocam burada bir arkadaş iş görüşmesine gitti. Mutlaka çalışanlar var.