Şikayetçi olduğunuz zaman mahkemede ya da resmi makamlarda işlemler daha mı hızlı?
Binlerce işlem var gayet normal ve kimse mecbur değil şikayetlere bakmaya
Sikayetci oldugumuz zaman mahkeme ve resmi makamlarin hizi yeterince iyi ve guzel degil ama bu formda ilgili kisinin (moderator) sikayet konusunu okuyup inceleyip karar vermesi max 10 dk surecek bir islem uyelerinizin (sizin R10 un admini sayin coskun cetin olmanizi saglayan kisiler) iyiligi icin ekibinizi daha hizlandirmak yerine dogru olmayan bir sistemi one surup onlarda iyi degil diyip hem kendi egonuzu tatmin edip hemde sizi normal bir insanmis gibi degilde farkli sekillerde goren insanlarin yuru be cetin abim demesini istiyorsunuz
1 gun icinde binlerce islem oldugunu varsayarsak eger bu formdaki duzenin saglanmasi icin yetki verilen moderatorlerin hepsinin bu islemleri okuyup cevap vermesi cok uzun surecek bir sey degil ve eger bu islemler icin yeterli moderatorler yok ise yeni moderator alimi yapilabilir
Kimse bu ise mecbur degil demeniz cok sacma bir sey o moderatorler bu islemleri gerceklestirmek icin yetkilendirildi hicbir moderatorunuzun moderator olma islemini istemeyerek yapacagini dusunmuyorum siz de bu gerekli duzenin kurulu olmasi gerektigi form uzerinden gerek reklamlar gerek preminum uyelik satislari uzerinden gelir sagliyorsunuz ve bu formdaki duzenin ve adaletin saglanmasini yapmaya mecbursunuz yoksa formunuz herkesin kafasina gore davranip duzenin olmadigi bir yere doner ve gelir kaynaginizin boyle bir yere donmesini hic isteyeceginizi sanmiyorum
Buyuk ihtimalle dusunce ozgurlugu olan bir ulkede ve kime sorsam dusunce ozgurlugu oldugunu idea ettigi formda bu yorumu silecek veya beni formdan sureli veya suresiz sekilde uzaklastiracaksiniz
bir insanin eline guc ve para verince ister istemez kendini bozuyor kendine karsi cikan insanlarin goruslerini dinleyip kendini ona gore ceki duzen veremesi yerine kendine laf eden herkesi susturup onlara hidetli cevaplar veriyor.
Bu sadece bu form icin gecerli degil dunyada cogu yerde bu tur olaylar oluyor Allah sonumuzu hayr etsin
Keske bu yorumu okuyup kendinizi bir sorgulasaniz 🙂