ItzFraude adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lcw'de doğum günü hediyesi almıştım hediye biraz büyük geldi beraber gidip beğendiğimiz bir şey ile değiştirdik sonra fotoğraf falan çekindik ben kasaya gittim telefonunu versene resimlere bakıcam dedi bende verdim şifreyi açıp neyse Sınıftan bir kız ile mesajlarımı gördü (sadece ders muhabbeti online ders başladı vs) kasadan çıktım bi yüzü düşük falan arkasına bakmadan çekip gitti peşinden gittim gelme dedi bende gitmedim sonra üzerinden 1 gece geçti telefonu uçak modunda yazıyorum bakmıyor gece boyunca yazmasını bekledim 1 dakika bile uyumadım Sonra şans eseri aradım telefonu ulaşılabilirdi konuştum biraz her şey bitti dedi hesaplarındaki bana ait her şeyi sildi öne çıkarmalar vs ve şu an 24 saat oldu tam olarak ne yapacağımı bilemiyorum bir sıcak yapıyor bir soğuk yapıyor bi diyor ki ben seni silemem sonra bakıyorsun Artık yazma bana uğraşma yeter git istemiyorum ...
gereksiz bir şey yüzünden bu raddeye gelmek çok saçma gönlünü almaya çalış çabanı göster ama olmuyorsa zorlama yoluna devam et bu hayatı bir kişiye bağlamak yaptığın en büyük hata olur kimseye kendinden fazla değer biçme sonunda üzülen hep sen olursun...