Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size şikayet dediniz diyen oldumu Coşkun bey ? Algılamamda sorun yok. Neyse konuyu uzatmayacağım. Size sağlıklı günler dilerim....
binlercemi?

evet onbinlerce.

işlem sayısı, şikayet sayısı değil

Bu konuda saçmalayan kullanıcının mesajını beğenip ardına bu soruyu sorup daha sonra “neyse konuyu uzatmayacağım” yazmanız gerçekten gereksiz.

Geçin bu işleri arkadaşlar.. biz burada yuzbinlerce insanla uğraşıyoruz kimin ne yapmak istediğini anlarız. R10’un Mutfak kısmı düşündüğünüz gibi basit değil. Siz o soruyu ne maksatla yazdınız? ben gayet iyi anladım. Sizde biliyorsunuz.

“Binlerce” yazdığım yazıyı şikayet konusu sayısı sandınız, okuduğunuzu tam anlamadan o soruyu sorup ters köşe yapmaya çalıştınız. Sonradan “işlem” yazdığımı görünce anladınız durumu.

Adam para basıp mod olanlardan değilim diyecek kadar şuursuz. Ben yine sert yazıyorum. Böyle birsey varsa ispatlamayan en adi ŞEREFSİZDİR. Gidin böyle insanların mesajını beğenin.

@BilalBayar; bu kötü niyetli yalanı söyleyen kullanıcıyı süresiz uzaklaştırın. Onun bu mesajını beğenip aynı zihniyete sahip olan kişileride 1’er ay uzaklaştırın. R10’un böyle üyelere ihtiyacı yok dışarıda davetiye bekleyen binlerce genç var.

Herkes kendi işine baksın bence. Biz yönetime, siz ticarete ya da bilgi alışveriş tarafına 👍🏻