@eratalay; hocam ödülü kendisi gönderim sağladı. Çok teşekkür ederim. SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR.
Sevgili büyüklerim size birşey danışmak istiyorum. Forumdan bir çekilişe katıldım ve bana çıktı. Çekilişi yapan kişiye sponsor olan r10 kullanıcıları bulunuyor ve ödülleri bu kullanıcılar yapacakmış. Benden de çekilişi yapan hocam IBAN ve öğrenci belgesi istedi kendisine gerekli bilgileri ilettim. Ve o da sponsor olan x hesabına bilgileri ilettiğini çekiliş ödülünü iletecegini PM üzerinden yazdı. Üstünden 1,5-2 gün geçti ama x kişisi ödülü göndermedi. Kendisine dün akşam PM üzerinden yazdım ancak yine cevap vermedi. Bu yüzden şikayet konusu açmalı mıyım diye düşündüm forumdan bir arkadaşa sordum ve bana açmam gerektiğini söyledi. Bende şöyle düşündüm ilk olarak zaten para onun verip vermemek ona kalır diye ama vereceğim diye çekilişe sponsor olduysa parayı gondermesi gerekir diye. Sizce bu kişiye şikayet konusu açmalı mıyım. Hatta şikayet konusunu çekilişi yapan kişiye mi yoksa ödülü verecek olan sponsor kişiye mi acmaliyim. Benim görüşüm ödülü verecek kişiye açmam. Zaten çekilişi yapan hocamızın da bir suçu olmadığını düşünüyorum bu konuda. Sizce şikayet konusu açmalı mıyım ve kime acmaliyim.