41Yazılım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben almaya devam edeceğim sadece kargo bedava olduğu için. Ayda 3 4 sefer bişeyler alıyoruz
Hocam sadece kargo için devam ettirecekseniz şöyle bir bilgi vereyim. Prime almasanız kargo ücreti 20-25 TL yani yine bir çok gereksiz bir zam söz konusu.

Benim şahsi görüşüm, amazon prime o kadar geçen yıllara rağmen türkiye'de hala oturmuş bir platform değil. Video deseniz yok denecek kadar az olduğu gibi türkiye'ye hitap eden içerik yok dublajlı film deseniz hiç yok. Halbuki Amerika'da çok daha fazla içerik mevcut olmasına rağmen. Twitch kullananlar için evet güzel ama kullanmayanların sayısı fazla. Oyunlar için de çok faydası yok, kullanan üyeler de bunu belirtiyor. Tamam gelecekte bu parayı vermeye değer projeleri var mı? buna dair açıklamaları da yok. Kısacası neye göre nasıl zam yaptılar kendileri de bilmiyordur diye düşünüyorum. Bildikleri tek birşey var o da ciddi anlamda ekonomik olarak zor durumdalar ve bu mali açığı ancak yüksek oranda zam yaparak açığı kapatma peşindeler. Yoksa rakiplere baktığında ( hepsiburada ) 9,90 TL'den 14,90 TL'ye daha makul bir zam yaparken amazon'dan bile daha fazla kullanıcıya hitap eden bir avantajları söz konusu.