Selamlar,
Forumdaki makale satışları henüz taban 2.5 TL ve en pahalı yazar 4 TL'den yazarken; ben devrettiğim konuda görselsiz 100 kelimeyi 30 TL'den satıyordum.
Kullanıcıların başta bir "acaba" durumları olsa da daha sonra yetişemeyeceğim bir sipariş dalgası oluştu. Neden? Çünkü rezil kepaze içerikler yoktu, onun yerine altın değerinde kaliteli içerikler ve derinlemesine içerik hakimiyeti vardı.
Şimdi fiyatları biraz daha yükselttim 1.5 ay önce. Bu Konuyla Nelere Sahip Olacağım?- Derdini çok iyi anlatan minimal ve etkili bir konu tasarımı (şablon da size iletilecek)
- Forumda bulamayacağınız en kaliteli referanslar (100 kelimeye en yüksek ücreti ödeyen kullanıcıların yorumları)
- Yüksek Görüntülenme ve Yanıt Sayısı
- 1 adet örnek sipariş size teslim edilecek ve tüm ince noktaları görebileceksiniz. Bu sayede içeriklerinizi bu tarzda oluşturabilirsiniz.
Neden Satıyorsun?- Belki sıradan gelecek ama gerçekten yoruldum. Son 2 ayda 10'dan fazla iş reddettim. 2-3 adet özel müşterilerimi kıramadığım için işlerini yaptım ve yaparken çok sıkıldığımı fark ettim.
- Ciddi zaman alıyor
- Sektöre girme nedenim sektörü bir nebze düzeltmekti. Bunu konuya gidip tasarımı incelerken de görebilirsiniz. Artık benim gibi dip fiyattan (ya da çok düşük fiyatlardan) yazmayan makale yazarlarını görünce bu misyonu kendimce tamamladığımı da düşünüyorum. İyi yazarları cesaretlendirdik biraz

Kimler Almalı?- Yetenekli bireysel yazar veya ajanslar
Kimler Almamalı?Fiyat
9.000 TL fiyatla teklifle satılacaktır.
NOT: Devir fiyatı ortalama 10-15 iş parasına tekabül ediyor
Konuya ulaşmak için
tıklayın Whatsapp iletişim için tıklayın +KDV ile fatura kesilir