bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteyi inceleyip yaptığınız işe bakarak yorum yapıcam yanlış anlamayın.
Ben bir firma ajans adı her neyse web yazılım web tasarım ibaresini kullanıyorsa,
o yazılım ve tasarım dediğimiz kısmın tamamen kendi yarafından yapılıp yapılmadığına bakarım.

Bakarım çünkü gerçekten yazılım işi yapan arkadaşlara haksızlık olmasın. Web sitenizi incelediğimde hazır bir şablon ve şablonun daha düzenlenmemiş kısımları bile mevcut. Yani kısaca demek istiyorumki bu kadar iddalı işlere imza atıp yazılım ve tasarım ibaresini kullanmanız bana göre yanlış.

Tasarımınıza bakınca hazır sistemler kullandığınızı fark ettim için bu yorumu yaptım. Eğer sadece domaini satmak için yaptıysanız içerikleri yorumlarımı üstünüze alınmayın. Forum içerisinde yazılımcı ve tasarımcı olmayan herkes artık bu ibareyi kullandığı için biraz sinirliyim

domaine gelince artık bana göre .com.tr alınabilirliği kolaylaştığı için güven vermiyor .com olarak alınırsa daha güzel durabilir isim çok güzel.
profesyonel yorumunuz için tşk ediyorum. Şimdilik boş durmasın diye bir tema ekleyip yayına aldım.Projelendirirsem tavsiyelerinizi dikkate alacağım.