MrFectum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-4 tapu kaydınız varsa bu işin ticaretini övmüş olursunuz. Ki bu da önceki mesajınızla çelişir

hizmetlerinize zam yapmadıysanız giderleriniz 2 3 kat artmamıştır. Sadece fikir satıyorsunuzdur. Geçen sene de 8 saat mesai bu sene de 8 saat mesai. hammadde ya da gider artışı varsa satış fiyatı da artar. Artmıyorsa bahsettiğim gibi gider yoktur. Tolere ediyorsunuzdur. R10 bile her sene zam yapıyor ücretlere. Bir şey demeye hakkımız var mı? Bu arada daha çok satış yapın, daha iyi işler yapın isterim. Kimsenin malında gözüm yok. Bu konunun amacı da bu zaten. Yasal bahaneler ile ölücü fiyatlarına gerek yok. Umarım tüm satışlar için vergi ödeyip fatura kesmişsinizdir bu arada. Biliyorsunuz ki bu da yasal.

Kim ne derse desin. Ormanda kalırsanız orman kanunları geçerlidir. İsveçte yaşamıyoruz. %25 ev sahibini koruyan bir tutar değil. Bir insan gayet de %25 üzerinde artış teklif edebilir. Bu inceliği yapmak zor değil. Hükümet yapmıyorsa kiracı yapabilir. Ev sahibi hiç zam da yapmayabilir. O onun inisiyatifinde. Ama şu piyasada bu da benim inisiyatifim derse ev sahibi de sorun çıkarır. Maalesef şartlar böyle. Yasalar engellemiyor bu mağduriyetleri gördüğünüz gibi. Nasıl güvenelim?
Ben bu işin ticaretini övmedim, buradaki konu evin bir yatırım aracı olup olmadığı.
Benim için ev bir yatırım aracı değildir, tapu kayıtlarımında hepsi Fındık Bahçesi veya Arsa.

Orman kanunları değil Yasalar geçerlidir.

Kendini bu kadar paraladığına göre tek gelir kaynağın kiralar, kiralara da beklediğin zam gelmemiş ağlayıp duruyorsun, ağlamaya devam et dostum hiç umrumda değilsin