hocam tüm yanlışın içinde tek doğru siz kalırsanız ya dolandırılırsınız ya kullanılırsınız.
ev sahibi olsanız bu dediklerinizi söylemezsiniz.
eğer öyleyseniz bahsettiğiniz tutardan ev veriyor musunuz?
bugün herkes kendi adaletini arıyor.
bana sorarsanız adalet sistemi tam işlese uygulansa bu sorunlar kalmayacak.
zaten bu olmadığı için böyle bir sorun var.
100 bin tane sorun olduğu gibi bu da bir sorun.
ve bu sorunu ev sahipleri için %25 çözmüyor. Tamamen %25 olması bir sorun.
Birilerinin keyfine çıkmış bir yasa. Birilerinin hatasıyla çıkmış bir yasa. Yani tutup birlik ve bölünmezliğimizle ilgili bir yasa da değil. Bazı yasalar sorgulanabilir ve tartışılabilir. Bu devletin büyüklüğünü zedelemez. Bilakis, böyle alenen bazı vatandaşlarını mağdur eden yasaların çıkarılması zedeler. Ki zedeliyor da.
Kim ne derse desin. Her şey 2 3 kat artmışken birilerinin çıkıp 'ben beceriksizim, bunun bedelini sen ödeyeceksin, %25'den fazla zam yapma, yakarım' demesine ben mantıklı gözüyle bakmıyorum.
Çoktan muz cumhuriyetine döndük zaten. Gemisini kurtaran kaptan.
Hocam benimde maaşıma zam yapılmıyor, kendiniz yazıyorsunuz; enflasyonu gerçek yansıtsalar zaten şuan bu durumda olmayız. Ama benim savunduğum nokta şurası; devlet yüzde 25 demiş, sen ben ahmet mehmet her neyse buna uymazsak kim uyacak? O zaman yukarıda dediğim gibi muz cumhuriyetine dönmez miyiz? Allah aşkına bunda gerçekten yanlış mıyım? Şuan devleti savunuyorum, hükümeti değil ve yanlış anlaşılmakta istemem.