MrFectum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anayasa ve hukuk zaten devre dışı kalmış.
sıra ev sahibine gelince mi işliyor?

ekonomisi iyi ülkelerin tamamına bakın. burada insanlar nakit bir şey almaz. bir şeyi almazlar. kiralarlar.
ev kiralamak araba kiralamak nasıl bir yatırım aracı değil? seo ile ekonomi benzer şeyler değil. yorumunuzdan belli.

ev bir yatırım aracıdır. satılır da kiralanır da. kiralayan kişiye pek çok avantaj sağlar.

ülkenin ekonomisi kötü olduğunda satıcıya değil sorumluya laf edersin.
ev sahipleri de eminim sorumlularına laf ediyordur.

geçen senelerde verdiğiniz hizmetlerin aynı fiyatlarını mı veriyorsunuz yoksa sadece %25 mi zam yaptınız? eğer öyle ise bedavaya yakın tutarlarda sizden hizmet alalım.

ev sahipleri mağdur. sebebi de hükümet. aracılar ise kiracılar.
herkes kendi ticaretinde orta yolu bulmaya çalışıyor. Neden? madem yasalar var ev sahiplerinin derdini çözsün. böyle bir yasa var mı?

yasalara herkes kadar benim de saygım var.
adliyede x partili dayın yoksa işin dönmüyor.
imar izni imar affı derken yasalar işlenmiyor.
zamlar almış başını gidiyor ama önlem olarak 3 market zincirine ambargo uygulanıyor.
kiralar almış başını gidiyor ev sahibine yükleniyor bu yük.

ama kiracının işine geldiği için hemen yasalar böyle diyip işin içinden çıkıyor.

vicdanı ve aklı olan biri her şeyin %100 pahalandığı bir dönemde ben sana %25 veririm demez. %30 der. %40 der. %50 der ama %25 demez.
Hukuk ve anayasanın birçok noktada devre dışı kaldığını herkes biliyor zaten fakat bu bizim kanunları çiğneyebileceğimiz anlamına gelmiyor.

Sakarya - Akyazı'da 3+1 daire 1.2 Milyon TL, alırsınız bunu kira olarak da aylık 4000 - 5000 gibi bir kira olur, müthiş bir yatırım aracı değil mi
1.5 yıldır 500'ün üzerinde satışını gerçekleştirdiğim hizmetin fiyatı bu arada sabit, %25 değil hiç zam yapmadım.

Ev sahipleri de kiracılarda mağdur, ben geçen sene evime 1000 TL kira veriyordum bu yıl ev sahibim 2500 TL talep etti bende kabul ettim. %25 NEREDE?

Diğer yandan, SEO'nun konuyla hiç bir alakası yok, eğer söz konusu benim yatırım bilgimse yaşım 30, buraya 3-4 tane tapu kaydı atarım konuyu kapatırım hiç gerek yok onlara.